Popovici îi mai acordă o șansă lui Păcurar: „A devenit mai responsabil”

Marius ANGHEL 16 Feb. 2013, 13:48 Pregătiri, amicale
Popovici îi mai acordă o șansă lui Păcurar:**

Conducerea FC Botoșani a revenit asupra deciziei de a renunța la serviciile lui Paul Păcurar.

Cristian Popovici, antrenorul principal al grupării locale, a declarat că a decis să-i mai acorde o șansă jucătorului. „Din momentul în care l-am anunțat că renunț la el, Păcurar a fost altul. A devenit mai responsabil, l-am văzut mai implicat la antrenamente, s-a pregătit mult mai conștiincios și cred că poate fi o soluție pentru retur, mai ales că este și sub 21 de ani. Sper să nu mă dezamăgească”, a afirmat Cristian Popovici.

Președintele executiv al FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a susținut că șansa lui Păcurar a fost că a rămas să se pregătească alături de echipă după ce a fost anunțat că se renunță la serviciile sale, acest lucru impresionându-l pe tehnicianul echipei. „Dacă FC Voluntari ar fi vrut să-l aibă sub formă de împrumut până în vară, atunci Păcurar era istorie pentru FC Botoșani, cel puțin pentru acest retur. Este un jucător în care noi am investit. Sper să aibă un retur mai bun decât turul”, a subliniat Șfaițer.

În afară de divizionara C, FC Voluntari, echipă la care în această iarnă au ajuns atacantul Bogdan Ghiceanu și mijlocașul Dinu Todoran, pentru tânărul jucător exista varianta unui împrumut la Unirea Alba Iulia pe un an și jumătate, însă s-a renunțat la această variantă.

Șase jucători sub 21 de ani în lot

În lotul pregătit de Cristian Popovici aflat în stagiu de pregătire montan la Câmpulung Moldovenesc se află șase jucători sub 21 de ani, respectiv portarii Dani Vlad și Dragoș Petrache, fundașii de bandă Andrei Țepeș și Vlăduț Gherman și mijlocașii Emanuel M”bella și Paul Păcurar.

Conform regulamentului în vigoare al FRF, echipele de liga secundă sunt obligate să aibă pe teren în permanență doi jucători sub 21 de ani. „Stăm mult mai bine decât în tur la acest capitol. Venirile lui Dani Vlad, Dragoș Petrache și Andrei Țepeș au crescut concurența în rândul juniorilor. Toți au șanse egale la titularizare”, a declarat președintele executiv al FC Botoșani, Cornel Șfaițer.

Sursa: Monitorul de Botoșani

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 16 Feb. 2013, 13:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă