Popa îl testează pe Cotigă și în Moldova

23 Feb. 2012, 09:15 Pregătiri, amicale
Popa îl testează pe Cotigă** și în Moldova

După ce marți a pierdut în deplasare cu colega de serie, FCM, pe terenul II al stadionului „Municipal” din Bacău, acoperit cu un strat de zăpadă de câțiva centimetri buni, sub care se afla și gheață, de ieri echipa lui Ionuț Popa se află în țara vecină. La Chișinău, ieșenii vor întâlni astăzi vicecampioana Milsami Orhei, pe un teren sintetic, iar sâmbătă vor da replica lui FC Tiraspol, pe terenul acesteia.

Au făcut deplasarea în Moldova 24 de jucători, din lot nefăcând parte portarul C.Popa, care suferă mai nou de otită, fundașul Al.Crețu, care se află în turneu cu selecționata de tineret Under 20 a României, dar și mijlocașul Gorovei, chemat și el la lotul național de juniori. A fost luat și fundașul drepta Cotigă, venit de la FC Argeș să susțină probe de joc, deoarece testul de acum două zile, cu băcăuanii, nu a fost deloc relevant pentru Ionuț Popa, din cauza stratului de zăpadă de pe teren.

„L-am luat și pe el, deoarece la Bacău a punctat doar la impresia artistică. Nici nu avea cum să arate ceva, cum nu au putut arăta nici ceilalți coechipieri, deoarece, efectiv, nu se putea juca, principala preocupare fiind menținerea echilibrului, pentru a nu se accidenta. În schimb, gazdele au avut încălțări cu crampoane ascuțite și nu au întâmpinat probleme, trecând pe lângă ai noștri precum Intercity-ul printr-o haltă”, ne-a spus înaintea plecării spre Chișinău tehnicianul Ionuț Popa.

Încă în căutarea unui atacant, deși este conștient că șansele de a mai veni un jucător bun pe acest post mai sunt doar pur teoretice, antrenorul principal al CSMS nu și-a revenit total după problemele medicale care l-au chinuit în ultimele două săptămâni, când i-a curs sânge din nas în cinci-șase rânduri. Cum mai nou a și răcit serios, Popa a glumit pe marginea stării sale de spirit, pe fața sa putându-se citi clar dezamăgirea: „Suntem aproape pregătiți pentru retur. Ne mai trebuie un antrenor și o minge nouă”.

Șeful băncii tehnice îl așteaptă peste o lună înapoi la echipă și pe secundul Narcis Ciocârlan, ieșit recent din spital după o operație, dar care acum nu are voie să se expună deloc la frig.

CSMS joacă astăzi după-amiază, la Chișinău, cu vicecampioana Moldovei, Milsami Orhei, test în care antrenorul Ionuț Popa vrea să-l vadă din nou la lucru pe fundașul dreapta piteștean Cotigă, despre care nu și-a putut face o impresie relevantă în amicalul de la Bacău.

„Suntem aproape pregătiți pentru retur, dar ca să glumesc pe seama problemelor medicale de care sufăr în ultima perioadă, pentru a fi siguri de atingerea obiectivului mai avem nevoie doar de un antrenor și o minge nouă”
Ionuț Popa, antrenor CSMS Iași

Sursa: Evenimentul

23 Feb. 2012, 09:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă