Popa are șase accidentați în urma pregătirilor

Publicat: 31 Jan. 2012, 15:58 Actualizat: 31 Jan. 2012, 15:59 Pregătiri, amicale
Popa  are șase accidentați în urma pregătirilor

Din cauza timpului foarte rece și a condițiilor de pregătire, nu mai puțin de șase jucători ai Iașiului sunt accidentați. Crenganis, Gorovei, Petrovic, Avrămia, Popa și Straton sunt cei șase fotbaliști care sunt accidentați după prima săptămână de cantonament. Primul stagiu de pregătire centralizată (care se desfășoara la stadionul Emil Alexandrescu) se va termina vineri, după care Ionuț Popa le va da două zile libere jucătorilor săi.

În privința achizițiilor, Ionuț Popa a anunțat că mai are nevoie de cel puțin 3 jucători care să poată intra titulari. Un portar, un stoper și un vârf sunt cele trei posturi considerate deficitare de antrenor.

Conducerea CSMS îl așteaptă în continuare la pregătiri pe fundașul francez Yamoudou Camara (25 de ani), de la divizionara secundă Unirea Alba Iulia și care a mai evoluat în cariera lui la AS Nancy (2007-2008), AS Nancy B (2008-2010, perioadă în care a bifat 63 de jocuri), iar în anul 2010 a evoluat la FK Ekranas. Camara mai are contract cu echipa ardeleană până în anul 2014, iar CSMS trebuie să negocieze și cu Unirea Alba Iulia (formație confruntată cu o acută criză financiară) un transfer al jucătorului.

În altă ordine de idei, Ionuț Popa s-a amuzat de faptul că în fotbalul românesc apar peste noapte „antrenorii Mourinho”. „Dacă ar fi să vină Mourinho în România, degeaba vine. Noi avem mai mulți. Avem vreo cinci Mourinho. Ștefan Stoica era Mourinho, mai erau vreo doi, iar acum a mai apărut unul, la Vaslui”, a spus Popa, făcând referire la Ciprian Panait, secundul lui Augusto Ignacio, noul antrenor al Vasluiului.

Sursa: Bună Ziua Iași

Foto: Eduard BLAGA

Publicat: 31 Jan. 2012, 15:58 Actualizat: 31 Jan. 2012, 15:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă