Pojorâta vrea un sistem cu două serii în Liga 2: „Evităm niște deplasări lungi”. Ce probleme întâmpină Mândrilă în alcătuirea lotului

Marius ANGHEL 02 Jul. 2015, 11:32 Pregătiri, amicale
Pojorâta vrea un sistem cu două serii în Liga 2:

Miercurea viitorare, nou-promovata în Liga 2 Bucovina Pojorâta începe pregătirea pentru noul sezon competițional. Conducerea grupării sucevene care a obținut în ultima etapă a Ligii 3 cea mai importantă performanță din istoria clubului a programat pentru duminică o întâlnire cu jucătorii, ocazie cu care acestora li se vor da primele pentru promovare. Tot atunci se va decide și fotbaliștii care vor fi păstrați în lot pentru noua aventură din eșalonul secund.

„Avem nevoie de concurență pe fiecare post pentru a face față la nivelul Ligii a II-a. Suntem în discuții cu mai mulți jucători, alții s-au autopropus să vină la noi, dar cer niște contracte foarte mari. Nu vrem să le promitem ceva și să nu ne ținem de cuvânt. De aceea vrem să le acordăm o șansă jucătorilor din vechiul lot. Merită acest lucru. Până la urmă ei au promovat echipa. Marea problemă este să găsim cinci-șase jucători sub 19 ani care să facă parte din lotul pentru viitorul sezon. În acest sens vom face o selecție”, a spus, pentru gazetasv.ro, antrenorul Dănuț Mândrilă, acesta spunând și că în staff-ul tehnic va fi cooptat un nou tehnician, numele acestuia urmând să fie făcut public la reunirea de pe 8 iulie.

Mândrilă a spus și ce-și dorește clubul său în privința formatului noului sezon din Liga 2. „Este clar că ne convine un sistem cu două serii pentru a evita niște deplasări lungi cum ar fi la Reșita. Sperăm să se stabilească cât mai repede structura campionatului pentru a putea urma un program clar de șase-șapte de săptămâni de pregătire”, a mai spus tehnicianul Bucovinei.

În privința lucrărilor de modernizare de la stadion, până acum s-a lucrat la clădirea în care se află vestiarele, unde s-a amenajat o sală de conferințe de presă, precum și un cabinet medical. Se dorește amenajarea a două noi tribune, în lateralele celei oficiale, astfel încât capacitatea arenei de la poalele Rarăului să ajungă la 1.000 de locuri.

CS Mioveni e pentru o singură serie în Liga 2.

Marius ANGHEL 02 Jul. 2015, 11:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă