Petrolul a învins la limită pe Dinamo II

09 Aug. 2009, 13:10 Pregătiri, amicale
Petrolul a învins la limită pe Dinamo II

Petrolul Ploiești avut în amicalul de ieri o evoluție bună, reușind să învingă colega de serie, Dinamo II, cu scorul de 1-0. Ploieștenii au arătat o ușoară creștere față de jocul prestat în ultimele amicale. Chiar dacă a fost o victorie la limită, jucătorii au fost aplaudați de public. Meciul a fost unul frumos, cu multe faze de poartă, "lupi galbeni" ratând destule ocazii mari.

 

Startul primei reprize a fost la discreția Petrolului care a avut mai multe oportunități de a marca prin Elek și Crăciun, ultimul trimițând un șut în afara porții din 3 metri. Claudiu Dumitrescu  a văzut cartonașul roșu în minutul 56, dar arbitrul a permis ca acesta să fie înlocuit, astfel că meciul a continuat 11 contra 11. Unicul gol al întâlnirii avea să fie înscris în minutul 75 de Daniel Chiriță. Veteranul din lotul ploieștean a prins o foarfecă de zile mari în urma unui corner, fază care l-a lăsat fără replică pe portarul lui Dinamo II.

 

Ploieștenii au mai dispus de câteva situații favorabile, cea mai importantă în minutul 80 când Baroian l-a lobat pe Curcă, însă mingea s-a dus peste poartă. Ultima fază notabilă s-a petrecut în minutul 85, când Puchea, fundașul dreapta adus de la Petrolistul Kaproni Boldești, a recuperat o minge de la portarul dinamovist și a centrat spre poartă, mingea a ajuns la Crăciun, însă lovitura sa de cap a fost respinsă în corner tot de Curcă.

 

 


Petrolul Ploiești – Dinamo București II 1-0 (0-0)

Stadion: "Ilie Oană"

Spectatori: 250

Marcator: D. Chiriță (75)

 


PETROLUL:
Iorga – Puchea, D. Chiriță, Șomodean, P. Stoica – Minciună, M. Tudor – Năstase, Cl. Dumitrescu, Elek – Crăciun

Au mai evoluat: A. Vlad – Hong, Stanca, Cr. Vlad, Neagu, Baroian. C. Stoica, Jăpălău, Steriu

Antrenor: Valeriu Răchită

 

DINAMO II: Curcă – Homei, Soare, Diabate, Axinte – Marcu, Gheorghiu, Dragalina, Andrei – Miranda, L. Ganea

Au mai evoluat: V. Dumitrescu, Natanel, Ferdin, Imaciuc, Stan, Goșman

Antrenor: Ion Marin

09 Aug. 2009, 13:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă