Petcu lansează o metodă inedită înainte de a se decide asupra jucătorilor pe care-i va păstra în lot!

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 14:10 Pregătiri, amicale
Petcu lansează o metodă inedită** înainte de a se decide asupra jucătorilor pe care-i va păstra în lot!

Fotbaliștii aflați actualmente în lotul Farului au susținut ieri testele fizice. Rezultatele individuale vor fi cunoscute astăzi, după ce datele vor fi prelucrate pe calculator.

„După mine, la prima vedere, rezultatele sunt slabe. Dar nu e o problemă, vrem să știm de la ce plecăm. În funcție de ce va arăta calculatorul, vom lucra apoi pe grupe, ca să uniformizăm pregătirea”, a declarat Ștefan Petcu, antrenorul principal al FC Farul.

Tehnicianul a recurs la o metodă inedită pentru a avea cât mai multe păreri despre jucătorii noi care vor fi testați la trialul de sâmbătă, de la ora 11.00, de pe terenul mare (dacă vremea va permite) sau de pe arena secundă.

În acest sens, Petcu va împărți formulare atât antrenorilor de la centrul de copii și juniori, cât și ziariștilor și membrilor galeriei, urmând ca toți aceștia să facă remarcări în funcție de ce văd pe teren. „Nu cred că e o idee rea. Trebuie să contribuim cu toții la binele echipei. Farul nu e a mea sau a lui Giani Nedelcu, ci a orașului. Sigur, după centralizarea formularelor, eu voi trage concluziile, dar cred că e bine să avem cât mai multe păreri”, a spus Petcu.

Principalul Farului îl va avea la dispoziție pe mijlocașul Valentin Apostol abia de luni. Fostul jucător al Săgeții Năvodari ar fi trebuit să vină ieri la club, însă ieri abia a plecat (cu autocarul) de la Tiraspol, acolo unde a dat probe de joc. „Am primit referințe bune despre Apostol. El nu va veni la probe. Bănuiesc că e și pregătit, din moment ce a fost testat la Tiraspol”, a spus Ștefan Petcu.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 14:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă