Patru utiști au primit dezlegarea, Ardelean și Popescu nu sunt printre ei

Mihai Andries 22 Jan. 2014, 06:14 Pregătiri, amicale
Patru utiști au primit dezlegarea,** Ardelean și Popescu nu sunt printre ei

Adrian Marțian a început ședința de luni, din cantina clubului UTA, dându-le posibilitatea jucătorilor care nu mai doresc să rămână la echipă să-și primească actele în mână. Șase dintre ei au părăsit pe loc sala, însă doar trei au mai fost luați în calcul pentru o despărțire amiabilă. Ionuț Țabără, Dragoș Firțulescu și Dacian Bîrză au renunțat la banii pe care mai trebuia să-i încaseze, în total 15 mii de euro și și-au reziliat înțelegerile cu echipa. Marți, a venit și rândul lui Dan Raț să ceară și să obțină dezlegarea, însă lucrurile nu sunt la fel de simple în cazul altor trei fotbaliști.

URMĂ‚RIȚI FIRUL DETALIAT AL EVENIMENTELOR DE LUNI DE LA ANTRENAMENTUL ARĂ‚DENILOR

Mai degrabă doi, căci pe Robert Dumitru, care nu a jucat niciun minut în toamnă, nu-l va ține nimeni cu forța la club. Conducerea UTA-ei așteaptă doar sosirea la Arad a impresarului său, Cristea Opria, care va mai discuta și situația altor fotbaliști de-ai săi. Ovidiu Popescu și Florin Ardelean doresc și ei să plece din Calea Aurel Vlaicu, dar „oficialii” arădeni au realizat la timp că e păcat să se despartă fără pretenții de doi jucători de mare potențial.

Până acum, gruparea „textilistă” s-a mai despărțit de portarul Lăzăreanu, fundașul Zanardini și mijlocașul Stan. La antrenamentul de marți au apărut și trei fotbaliști de origine albaneză, care vor fi evaluați de noul antrenor, indiferent de cine va fi acesta.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 22 Jan. 2014, 06:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă