Pânzaru cere întăriri după ultimul test: „Poate reușim să aducem și atacantul de care avem mare nevoie”

Marius ANGHEL 09 Feb. 2015, 12:27 Pregătiri, amicale
Pânzaru cere întăriri după ultimul test:**

Sâmbăta trecută, CF Brăila trebuia să susțină un test de verificare cu liderul Ligii a IV-a din județul Buzău, FC Puiești, însă vremea a dat peste cap planul grupării de la Dunăre. Pentru că a nins, buzoienii nu au venit, iar, în această situație, antrenorul Alin Pânzaru și-a dus elevii la Galați pentru un antrenament tehnico tactic și un joc-școală.

Lotul a fost împărțit în două, din echipa în portocaliu au făcut parte: Mitrea – Spiridon, Bârsănel, Necoară, Stângaciu – G. Gheorghe, Olenic, Toma (un junior de 17 ani de la Oțelul), Iordache – Nicoliță, Onofraș, iar din cea în albastru: Leu – Niță, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Spătaru, Frunză, Petean, Dima – Radu, Mucuță. Cei enumerați a doua oară au câștigat cu 4-1.

Pentru că pe suprafața de joc a terenului Siderurgistul era un strat de zăpadă, meciul în sine a fost doar unul de angajament. Marius Dima cu un hat-trick și Dragoș Mucuță au marcat cele patru goluri ale formației în albastru, iar pentru „portocalii” a înscris Stelian Nicoliță.

„A fost un antrenament bun. Eu sper totuși ca vremea să nu ne mai facă surprize neplăcute și să ne putem desfășura activitatea așa cum ne-am planificat. Următorul meci amical se va disputa miercuri, 11 februarie, de la 11.00, cu Metalosport Galați, iar până atunci poate reușim să aducem și atacantul de care avem mare nevoie”, a declarat antrenorul Alin Pânzaru.

Sursa: Obiectiv vocea Brăilei

Marius ANGHEL 09 Feb. 2015, 12:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă