Până la desemnarea noului patron, UTA mai stă într-un antrenor și 15 jucători!

Marius ANGHEL 02 Feb. 2013, 10:27 Pregătiri, amicale
Până la desemnarea noului patron,** UTA mai stă într-un antrenor și 15 jucători!

În timp ce Giovanni Catanzariti cântăreste bine proiectele propuse de Mihai Joița și Adrian Marțian, urmând să aleagă unul dintre ele până la începutul săptămânii viitoare, în vestiarul „Bătrânei Doamne” e vraiște. Din lotul ce a terminat turul de campionat, doar câțiva fotbaliști mai răspund comenzilor la primele antrenamente ale anului, desfășurate într-o atmosferă de înmormântare. Utiștilor li s-a spus doar că, undeva pe săptămâna viitoare, se încearcă achitarea unui prim salar restant din cele trei, însă fără a fi asigurați că vor mai face parte din planurile viitorului patron.

Dacă la alergarea de anduranță de joi au luat parte 16 fotbaliști, numărul lor s-a redus vineri. Pe „Șega”, nu a mai ajuns Lazea, care s-a învoit având de susținut un examen, iar portarul Cioară a ieșit din antrenament acuzând o accidentare. Totodată, singurul tehnician care s-a mai ocupat de echipă a fost unul dintre „secunzi”, Dan Stupar. Celălalt, Marius Suller și „principalul” Adrian Falub au avut avut discuții la sediul clubului din Calea Aurel Vlaicu cu conducătorii arădeni. Concluziile nu au fost tocmai cele așteptate, atâta timp cât cei doi au decis să se întoarcă la Cluj până se clarifică situația clubului. De fapt, Falub avertiza încă de joi că: „În condițiile astea, nu mai pot continua”.

La program nu s-a mai prezentat nici Dan Țapoș. Antrenorul cu portarii nu mai dorește să facă muncă patriotică, mai ales că a mai trecut și în trecut prin situații asemănătoare la UTA. „Am mai lucrat degeaba și la acest club, nu o să fac aceleași greșeli. În momentul în care o să-mi primesc măcar o parte din bani, o să revin, până atunci nu mă simt dator să mai vin la muncă la UTA”, ne-a mărturisit Țapoș.

Așadar, și ședința de pregătire de sâmbătă va fi condusă doar de Stupar, care va avea sub timonă un lot de avarie, format din mulți jucători de la echipa a doua. Vă reamintim că în afara jucătorilor la care s-a renunțat deja, nici Ene și Alex Neagu nu se antrenează în aceste zile, iar Feussi și Laso sunt tot pe drum.

Amadio a plecat la Severin, „alb-roșii” nu mai au niciun portar la pregătire!

Cel puțin deocamdată, criza de efectiv din lotul „Bătrânei Doamne” se simte mai ales la nivelul portarilor. Mădălin Smaranda a fost anunțat de Adrian Falub că poate să-și caute echipă și, chiar dacă timișoreanul s-a prezentat la reunirea de joi și încă mai are contract cu „alb-roșii”, el nu a fost lăsat să se antreneze cu restul echipei. Apoi, Remo Amadio a sosit și el vineri la Arad, dar numai pentru a-și încheia socotelile cu UTA. Despărțirea era oricum anticipată, dar ea a fost grăbită de dorința italianului de a-și încerca șansa la prim divizionara CS Turnu Severin. Dacă Jerry Gane va fi convins de fostul utist, CFR Cluj îl va împrumuta pe Amadio pe malul Dunării până la finalul stagiunii.

Colac peste pupăză, nici tânărul Andrei Cioară nu mai este valid. El a părăsit antrenamentul de vineri datorită unei dureri în zona mușchilor inghinali.

Așadar, în acest moment, din cei trei goal-keeperi din prima parte a sezonului, niciunul nu se mai antrenează în Calea Aureșl Vlaicu. Prin urmare, nici antrenorul Dan Țapoș (de altfel, și el nemulțumit din motive financiare) nu mai are „material” de lucru. Singurul portar valid legitimat la UTA joacă la „satelit”, în persoana juniorului Iacob.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Feb. 2013, 10:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă