Pană a luat 23 de jucători în Antalya! Reșițenii au transferat un kosovar

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 14:57 Pregătiri, amicale
Pană a luat 23 de jucători în Antalya!** Reșițenii au transferat un kosovar

Trupa din Valea Domanului începe astăzi al doilea stagiu centralizat al iernii. Tehnicianul Marian Pană va beneficia în Antalya și de serviciile kosovarului, Besart, care a semnat până la urmă pe trei an și jumătate cu Metalul Reșița. Clubul bănățean de Liga a II-a va întâlni în cantonament câțiva adversari tari, printre care și pe ucrainenii de la Karpaty Lvov.

Marian Pană se va baza pe 23 de jucători în Turcia după înregimentarea lui Besart, un mijlocaș de 20 de ani, văzut ca dublură pentru Andrei Vaștag. Interesant e că la un moment dat negocierile cu kosovarul au căzut, dar până la urmă jucătorul sosit inițial în probe a semnat pe o perioadă lungă de timp.

Toți cei aflați în cantonament au înțelegeri cu clubul, însă mai pot interveni modificări. Astfel, Oprița ar putea părăsi Reșița, dar doar în cazul în care Dorinel Munteanu îl va solicita la viitoarea sa echipă.

Lotul reșițean a înnoptat aseară la București, după care astăzi a decolat spre Antalya. Echipa va sta în Turcia 13 zile, din 3 până în 16 februarie, și va disputa șase jocuri amicale. Deși datele exacte nu se cunosc și nici toți adversarii, directorul general Jean Turmacu anunță că se va juca inclusiv cu ucrainenii de la Karpaty Lvov (probabil pe 6.02), grupare aflată acum pe locul 11 în prima ligă. De asemenea posibili adversari pot fi locul 1 și 2 din eșalonul secund maghiar, adică Nyiregyhaza, respectiv Dunaujvaros.

Iată lotul care s-a deplasat în Turcia: Pascal, Zimmermann – R. Cristian, V. Crețu, Apostol, Nogo, A. Stoica, Popescu, Liuba, Vădrariu, O. Vasile, Cl. Dragu, Vaștag, Neagoe, Breșneni, Enciu, Szabo, Făgărășanu, Enciu, S. Mureșan, C. Stoica, Oprița și Besart.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 14:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă