Ousmane Gueye a dat două goluri în jocul-școală al marinarilor

15 Jan. 2012, 07:28 Pregătiri, amicale
Ousmane Gueye a dat două goluri** în jocul-școală al marinarilor

Terenul principal al Farului a găzduit, ieri, o partidă – școală între două echipe ale „marinarilor”, prima oportunitate pentru noul antrenor al constănțenilor, Viorel Tănase, de a-i vedea la meci pe jucătorii pe care îi are în acest moment la dispoziție.

Cele două formații au fost: A: Hetruc – Nițescu, I. Barbu, V. Sandu, Sascău – Husein, Buzea, R. Neagoe, Ivanovici – Igiroșanu, Pătulea. Au mai jucat Achim, M. Călin și Sarmis; B: M. Toma – I. Călin, L. Dobre, Șomodean, Taub – Stăncioiu, Sterea – Coteanu, Al. Paraschiv, Miron – Ousmane Gueye (fratele lui Mansour Gueye, de la Poli Timișoara). Au mai jucat Ad. Barbu și Conțu.

Scorul a fost 3-2 pentru echipa a doua, prin golurile lui Ousmane (49, 70), Stăncioiu (80), respectiv Husein (15) și R. Neagoe (17).

Partida a fost arbitrată de Dragoș Teodor, care a fost asistat de Aurel Onița și Sebastian Stoianof.

În ce privește numele noi de astăzi, M. Călin, Sarmis, Igiroșanu, Ad. Barbu, Coteanu și Conțu sunt din pepiniera Farului, Ousmane, Taub și Sterea au venit în probe de la Timișoara, Șomodean de la Sibiu, iar Miron de la Galați.

La 0-0, Robert Neagoe a ratat deschiderea scorului trăgând în bară, iar în minutul 82 Ousmane a fost cât pe ce să realizeze tripla, dar a irosit o situație foarte mare din fața porții. Prima reușită a tânărului senegalez de 17 ani a fost bară-gol, în urma unei centrări a lui Coteanu. Ousmane Gueye s-a bucurat însă foarte mult la ambele goluri, salutând cu gesturi energice peluza a doua și tribuna a doua, deși acestea erau goale.

În minutul 55, Lucian Dobre a primit cartonaș roșu pentru un fault în postura de ultim apărător, în preajma careului, dar, fiind vorba de un joc-școală, fundașul a rămas pe teren.

La prima repriză a asistat și Hacic Garabet, pe care Farul l-a ofertat pentru postul de director administrativ, iar fostul președinte al clubului urmează să dea răspuns.

sursa: sport13.ro

15 Jan. 2012, 07:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă