Oprescu a luat 29 de jucători la Poiana Brașov, însă mai așteaptă noutăți

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 15:44 Pregătiri, amicale
Oprescu a luat 29 de jucători la Poiana Brașov,** însă mai așteaptă noutăți

După două săptămâni de pregătire în localitate, divizionara secundă FC Olt Slatina a plecat, luni, în stagiul montan de la Poiana Brașov. 29 de jucători, dintre care șase juniori ai clubului, au făcut deplasarea în cantonamentul se va încheia pe 31 ianuarie.

Tehnicianul Dan Oprescu va avea la dispoziție un lot de 29 de jucători, însă, în cantonament este posibil să mai apară noutăți, oficialii clubului purtând negocieri cu un fundaș central. Mijlocașul ofensiv Dragoș Dragalina, care s-a pregătit câteva zile cu lotul echipei slătinene, nu a făcut deplasarea la Poiana Brașov, oficialii echipei nefiind de acord cu pretențiile jucătorului. Acesta a semnat de altfel cu CS Mioveni.

La revenirea în localitate, FC Olt Slatina are programate o serie de meciuri de pregătire, printre adversare aflându-se colegele de serie CS Mioveni, CSM Râmnicu Vâlcea sau Minerul Motru.

Lotul deplasat în cantonament: Bugiu, Mogoșanu, Perșinaru, Anghelina, Cosmin Căpățînă, Șcheau, Gherghe, Gligor, Marincău, Crușoveanu, Siminic, Giurcă, Covalschi, Ștefan, Ignea, Quist, Bogdanovici, Alin Pavel, Vîlcică, Huțanu, Bardu, Ivănică, Ciobanu, Mihai Căpățînă, Bancu, Claudiu Ionescu, Drăghici, Dobrescu, Cuedan.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 15:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă