Oltenii sunt nemulțumiți de atitudinea jucătorilor și după victoria cu CS Mioveni: „Cine nu își dă sufletul pe teren va sta în tribună, nu pe bancă”

17 Aug. 2012, 12:52 Pregătiri, amicale
Oltenii sunt nemulțumiți de atitudinea jucătorilor și după victoria cu CS Mioveni:**

Divizionara secundă FC Olt Slatina s-a impus cu 2-0 în amicalul susținut, în deplasare, cu CS Mioveni, grație „reușitelor” lui Andrei David și Marin. Antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu, s-a arătat nemulțumit de prestația unor jucători cu pretenții.

FC Olt Slatina a învins CS Mioveni, scor 2-0, pe terenul de la Ștefănești, la capătul unui joc în care gazdele au trimis în teren mulți dintre jucătorii tineri, ca urmare a rezultatelor neconcludente înregistrate de argeșeni în amicalele precedente. Dan Oprescu a utilizat un unsprezece de start format din jucători experimentați, însă la pauză tabela era neschimbată. Prestația sub aștepări a adus schimbări, Precup și Crăciun fiind primii care au părăsit terenul. La scurt timp, slătinenii au deschis scorul. Atacantul sosit în această vară, Alex Marin, a creat faza primului gol. În urma presingului agresiv, „vârful” recuperează o minge, însă este faultat pe linia de 16 metri. Lovitura liberă este executată la vinclu de Andrei David (min. 50). Golul al doilea a venit după o centrare în fața porții a fundașului stânga Bancu, iar Alex Marin, din apropiere, a trimis la colțul lung (min. 63). În minutul 65, Dan Oprescu a schimbat întreaga distribuție, dând șansa altor jucători să demonstreze.

„Unii au avut un comportament lamentabil”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat nemulțumit de o parte dintre jucători, tehnicianul trăgând un prim semnal de alarmă la finalul jocului cu CS Mioveni. „Toate meciurile sunt edificatoare, chiar și cel cu Juventus, chiar dacă s-a disputat pe un teren plin de apă, ne-a arătat că unii jucători suferă la capitolele atitudine, determinare, agresivitate, angajament la efort. Și la acest meci am văzut aceleași lucruri, care mă nemulțumesc, în special la unii dintre jucătorii cu pretenții. Dacă vor continua așa, categoric nu vor mai juca. Cine nu joacă la sacrificiu și nu își dă sufletul pe teren va sta în tribună, nici măcar pe bancă. Astăzi, în fața unui adversar modest, unii au avut un comportament lamentabil, ar trebui să le dea de gândit”, a declarat Oprescu la finalul meciului.

FC Olt: Bordea, Giurcă, Irimescu, Cosic, Bancu, Quist, Precup (min. 46), Crăciun (min. 48), Andrei David, Velcovici, Alex Marin.
FC Olt (din minutul 65): Bugiu, Dima, Șerban, Crușoveanu, Anghelina, Săndulescu, Vâlcică, Polgar, Corcoveanu, Pribac, Ene.

Constantin: „Unii ne-au cam păcălit în câteva meciuri”

Și președintele grupării FC Olt Slatina, Gheorghe Constantin, s-a arătat total nemulțumit de prestația unora dintre jucători în amicalul cu CS Mioveni. Oficialul clubului nu a dorit să nominalizeze, însă a lăsat să se înțeleagă cu sunt jucători cu experiență.

„Este cazul ca o parte dintre jucători să se apuce de fotbal, la câteva meciuri ne-au cam păcălit, nu este de ajuns numele și mă opresc aici. În primul rând nu arată dorință, am zis că este oboseala, pentru că s-a muncit foarte mult, dar de acum încolo trebuie să demonstreze că sunt fotbaliști, nu am văzut prospețime, atitudine. Antrenorul să dea nume, eu am văzut anumite lucruri”, a spus Gheorghe Constantin, la finalul meciului cu CS Mioveni.

Sursa: Gazeta Nouă

17 Aug. 2012, 12:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă