Olimpia are trei noutăți în cantonamentul de la Poiana Brașov

Marius ANGHEL 06 Jul. 2017, 11:32 Pregătiri, amicale
Olimpia are trei noutăți** în cantonamentul de la Poiana Brașov

De marți în cantonament la Poiana Brașov, Olimpia Satu Mare caută în această perioadă să își completeze lotul pentru noul sezon al Ligii 2. În stagiul de pregătire din centrul țării s-a plecat doar cu 16 jucători, însă Tibor Selymes și stafful său aveau speranța că acolo vor primi întăriri.

Între timp, în lotul Olimpiei au ajuns, potrivit Informația zilei, trei noi jucători: Cristian Munteanu (foto, în dreapta), Florin Achim și Alexandru Giurgiu.

Primul a fost aproape să semneze cu Olimpia și în iarnă, când ar fi trebuit să vină cu atacantul Mihai Dina, însă președintele Karda s-a răzgândit, și după ce i-a chemat la Satu Mare apoi le-a comunicat că nu îi mai dorește. Ambii au ajuns ulterior la Metalul Reșița, unde Munteanu a fost căpitan. Fundașul arădean are 36 de ani și în prima parte a campionatului trecut a evoluat în 13 meciuri pentru CSM Râmnicu Vâlcea, iar în a doua în 12 meciuri pentru Metalul Reșița. În cariera sa a bifat multe meciuri în Liga 1, la Poli Iași, FCM Târgu Mureș, FC Brașov, Săgeata Năvodari, CSMS Iași, U Cluj sau Viitorul.

Florin Achim va împlini pe 16 iulie 26 de ani, este atacant și ultima dată a jucat în Liga a 2-a din Istrael, la Ironi Nir Ramat HaSharon FC, echipă pentru care a bifat 14 meciuri și 1 gol. Tot în sezonul trecut, băimăreanul a jucat în 12 meciuri, fără să înscrie, în prima ligă din Macedonia, la Bregalnica Å tip. Anterior, a mai evoluat tot în liga a doua din Israel, la Hapoel Petah Tikva, iar în România a jucat pentru „U” Cluj, Săgeata Năvodari, FC Maramureș, Astra Giurgiu II sau FC Baia Mare.

În fine, Alexandru Giurgiu este un fundaș stânga de 24 de ani, din Alba Iulia, care în ultimele sezoane a schimbat multe echipe fără să impresioneze undeva. A început fotbalul la Unirea Alba Iulia, apoi a evoluat inclusiv în Liga 1 la CS Turnu Severin, iar ulterior s-a aflat în lotul Astrei și Dinamo. A revenit în Liga 2 la Farul și SC Bacău, iar în ultimul sezon a evoluat în doar 4 meciuri pentru Slavia Sofia, în prima ligă bulgară. La Dinamo nu a jucat deloc, doar pentru echipa secundă, în timp ce la Astra a prind două meciuri, câte unul în sezoane diferite.

 

Marius ANGHEL 06 Jul. 2017, 11:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă