Olimpia a remizat cu Someșul Oar

Marius ANGHEL 20 Jan. 2014, 15:32 Pregătiri, amicale
Olimpia** a remizat cu Someșul Oar

Olimpia a susținut sâmbătă un amical în compania echipei de Ligă a IV-a Satu Mare, Someșul Oar. Meciul programat inițial pe terenul de la Dara a fost mutat pe terenul Mobila din cauza ploii. Tiberiu Csik a testat noii veniți, în final scorul final fiind egal, 1-1.

Olimpia a deschis scorul prin Claudiu Ciocotișan, venit de la Schwaben Cămin, în timp ce pentru echipa pregătită de Alexandru Botoș a marcat pe final Toma.

De o săptămână, la Olimpia au venit în probe cinci jucători din Salonta, Oradea sau Baia Mare, dar conducerea tehnică a decis ca doar Bogdan Țoca de la Liberty Salonta și Sebastian Remeș din Oradea să continue la Satu Mare. Azi, lotului li se vor alătura câteva nume noi: Rus de la Unirea Dej și Turcan de la Bihorul Beiuș.

În această săptămână, gruparea sătmăreană va susține, conform gazetanord-vest.ro, două amicale. Cum ambele jocuri se vor disputa miercuri, lotul Olimpiei va fi împărțit în două. O parte dintre jucători se vor deplasa la Salonta pentru a se duela cu FC Botoșani, iar cealaltă la Nyirbator, acolo unde vor întâlni gruparea din localitatea maghiară.

Marius ANGHEL 20 Jan. 2014, 15:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă