„Obiectivele Severinului: continuitate și omogenitate”

29 Jan. 2012, 12:28 Pregătiri, amicale

Antrenorul lui Gaz Metan Severin, Marian Bondrea, susține că gruparea olteană nu și-a propus promovarea, la finalul acestui sezon, ci „legarea” echipei, pentru ca, la anul, să poată să atace, cu șanse mari, intrarea în primul eșalon.

„Cred ca e mult spus că urmărim promovarea în acest sezon, pentru că diferența e mare față de primele locuri, ocupate de Gloria Bistrița și Poli Timișoara. Cred că timpul rămas poate fi fructificat de cele două echipe, cred că își pot remonta problemele financiare. Obiectivul nostru a fost ca echipa să aibă continuitate. Suntem, practic, un hibrid, s-au unit două echipe și trebuie să lucrăm la omogenitate. S-au făcut numeroase schimbări, au venit șase jucători, după ce au plecat vreo 12. O bună parte din jucători au experiență, fie la nivelul Diviziei A, fie la nivelul Diviziei B. Obiectivul numărul 1 e de instruire, să încercăm să atragem la stadion cât mai multă lume, prin ce facem pe teren. Atunci, înseamnă că există rezultate și există și speranțe”, a declarat Marian Bondrea, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima.

„Cu siguranță nu vom abandona lupta, dacă se poate. De la anul, obiectivele sunt mai îndrăznețe. Suntem în plan, pentru că s-a propus clasarea în prima treime. Cu cât se atinge un obiectiv mai devreme, cu atât și bucuria este mai mare”, a mai spus Bondrea.

Gaz Metan Severin se pregătește la Băile Herculane, dar ninsoarea și gerul le-au dat oltenilor planurile peste cap: „Până acum, am rezolvat programul pe care îl aveam. De două zile, însă, ne e imposibil. A nins foarte mult și apoi a dat gerul. E greu să găsești locuri să te pregătești, Voiam să facem un joc «în familie», să vedem cum stau jucătorii pe posturi, dar a fost imposibil. Acum stau și mă gândesc ce am putea să facem, ca să nu stricăm ce am făcut bun până acum. Mâine (n.r. duminică) trebuia să încheiem cantonamentul. Îl vom și încheia, să vedem, poate reușim să jucăm un meci la Severin. Până vineri stăm la Severin, apoi plecăm la București și sâmbătă este decolarea către Antalya”.

sursa: Sport Total FM

29 Jan. 2012, 12:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă