O victorie și o înfrângere pentru Olimpia la Salonta

12 Feb. 2012, 19:30 Pregătiri, amicale
O victorie și o înfrângere** pentru Olimpia la Salonta

Timp de aproape o săptămână Olimpia se află la Salonta, într-un ministagiu de pregătire, unde a disputat și va disputa o mulțime de meciuri amicale. Primul meci pentru jucătorii sătmăreni a fost cel cu juniorii A de la Liberty Salonta, pe care i-au învins cu 4-1.

Pentru Olimpia au marcat Ritli de 3 ori și Campan o dată. Sâmbătă, fotbaliștii sătmăreni au întâlnit FC Bihor, într-un nou amical. Olimpia a fost învinsă, dar a lăsat o impresie bună. Botoș a deschis scorul din 11 metri, dar orădenii au marcat de două ori și s-au impus.

De la antrenorul Tiberiu Csik am aflat că elevii săi au programat luni un antrenament, iar următoarele două meciuri vor avea loc marți, primul de la ora 11.00 cu Paleu, iar al doilea de la 13.00 cu Luceafărul Oradea. Miercuri Olimpia va susține un nou amical cu Bihorul Beiuș, de la ora 12.00, iar joi, înainte de întoarcerea la Satu Mare, va juca de la 11.00 cu Sebiș.

Pentru Olimpia au jucat vineri și sâmbătă, Șuta, Coman și Gorbe în poartă, jucători de câmp Jakel, Raț, Micaș, Ciorcaș, Glodean, Toth, Campan, Batfalschi, M. Mureșan, Hanus, Domuta, Ritli, Socaciu, Mos, F. Mureșan, Mihai Pop, Homorozan, Gavrilescu, Villand, Botoș, Molnar, Prodan, Marinas, Feier și Dănilă.

După acest stagiu, jucătorii se vor întoarce acasă, unde se vor antrena, în vederea startului returului, care este programat la începutul lunii martie, asta dacă vremea o va permite și dacă Federația nu va amâna începerea Ligii a III-a.

Sursa: Informația Zilei

12 Feb. 2012, 19:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă