O singură dorință, o singură variantă: un loc în play-off pentru Unirea Slobozia

Marius ANGHEL 13 Jan. 2015, 11:01 Pregătiri, amicale
O singură dorință, o singură variantă:** un loc în play-off pentru Unirea Slobozia

Stadionul Municipal din Slobozia și-a deschis din nou porțile pentru fotbaliștii echipei Unirea la reunirea lotului. Pe un dezamăgitor loc 7 în pauza de iarnă față de performanța istorică a locului 3 de la finalul sezonului trecut, singurul gând al antrenorilor și jucătorilor este la un loc în primele șase la finalul sezonului regulat din Liga 2.

„Nu am avut o evoluție așa cum ne speram în prima parte a campionatului și avem multe de recuperat. Pentru locurile 5 și 6 se vor bate trei – patru echipe, mai sunt șase meciuri ca șase finale în care noi trebuie să adunăm punctele necesare clasării în playoff. Este obiectivul nostru principal și ne concentrăm doar la acesta, vom vedea apoi ce strategie vom alege pentru finalul sezonului”, a spus antrenorul Adrian Mihalcea la revederea cu jucătorii.

Jumătate de echipă în minus

Anul 2015 nu-i mai găsește în lotul Unirii Slobozia pe Ivașcă, Florea, Coconașu, Ene, Gohoreanu, Patrianca, jucători care au plecat la alte echipe, o jumătate de echipă la care se poate adăuga și fundașul Tudorache, aflat și el pe picior de plecare.

„Fotbaliștii de care ne-am despărțit se aflau în ultimele luni de contract și au dorit să-și găsească echipe mai aproape de casă. Le-am mulțumit pentru tot ce-au făcut pentru Unirea Slobozia, fotbaliști precum Ivașcă și Florea au avut un aport însemnat în clasarea pe locul 3 după ediția trecută de campionat”, a explicat Ilie Lemnaru, directorul sportiv al Unirii Slobozia, condițiile în care au fost reziliate înțelegerile cu jucătorii. El a mai spus că Unirea se află în tratative cu mai mulți fotbaliști, trei dintre ei cu meciuri în prima ligă, dar a refuzat să dea nume până la perfectarea contractelor.

Lotul reunit a făcut un prim antrenament de reacomodare la efort, cu alergare ușoară la care principalul Mihalcea și secundul Bolohan au alergat cot la cot cu fotbaliștii și va intra într-un program de pregătire fizică până la sfârșitul lunii ianuarie, după care echipa va merge la Mogoșoaia pentru un stagiu de nouă zile.

Articol și foto de Petronel Tudor

Marius ANGHEL 13 Jan. 2015, 11:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă