Nicio noutate la reunirea Hunedoarei

10 Jan. 2012, 13:02 Pregătiri, amicale
Nicio noutate** la reunirea Hunedoarei

O mână de suporteri curioși a venit ieri la stadion pentru a vedea achizițiile cu care FC Hunedoara va ataca returul, însă au plecat dezamăgiți.
La primul antrenament din acest an, antrenorul principal al FC Hunedoara, Aurel Șunda, a avut prezenți ieri pe „Michael Klein” 21 de jucători, însă nicio achiziție certă, cu excepția lui Bogdan Roiu, „acontat” încă de anul trecut, ci doar 4 jucători „în probe”.

„14 sunt ai noștri. Deci dacă mâine ar trebui să jucăm, chiar și cu Recașul, am avea cu cine”, a spus Șunda înainte de a își prezenta prioritățile legat de transferuri și a se băga în teren în mijlocul elevilor săi.

„Am discutat cu nouă jucători. Transferul hunedorenilor este o prioritate pentru club iar a celor experimentați este o necesitate. Însă, mai întâi toți trebuie să își rezolve situațiile la cluburile lor”, a mai spus profesorul.

La finalul turului pe care l-a încheiat pe locul 4 în C5 FC Hunedoara a renunțat la serviciile a opt jucători, iar fundașul central Alexandru Crețu – jucător al celor de la SCMU Iași – nu s-a prezentat la reunire.

Trei ținte

Dacă despre jucătorii „grei” nu a vrut să divulge niciun indiciu, dintre fotbaliștii hunedoreni țintiți de FC Hunedoara Aurel Șunda a nominalizat trei nume: Andrei Făgărășanu (CFR Simeria), Robert Cristian (Arieșul Turda) și Sami Jitaru (FC Timișoara).

Până pe 23 ianuarie, hunedorenii se vor pregăti pe plan local urmând ca din 24 ianuarie până pe 3 februarie FC Hunedoara să efectueze un cantonament centralizat la Băile Herculane. „Alb-albaștrii” și-au stabilit și programul de meciuri amicale, care cuprinde opt jocuri test.

Lotul lui FC Hunedoara prezent la reunire

#Ilie Anton, Mihai Băeșu – portari; Bogdan Roiu, Ovidiu Trășcan, Dan Samoilă, Lucian Todea, Paul Păcurar, Adrian Cuciula, Răzvan Munteanu, Paul Bobouțanu, Eduard Benea, Cristian Tiric, Sandu Iovu, Andraș Kelemen, Cosmin Dimcea, Marcel Șandor și Ovidiu Popesc – jucători de câmp.
#Attila Simeni (portar, CSU Voința Sibiu), Costel Vodiță (Alro Slatina), Andrei Stroe (Termo Dr. Tr. Severin) și Andrei Cloșcă (Prahova Tomșani) – jucători în probe.
#Alexandru Crețu – absent.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

10 Jan. 2012, 13:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă