Neamțul Visar și-a condus echipa către victorie

20 Aug. 2012, 14:27 Pregătiri, amicale
Neamțul Visar** și-a condus echipa către victorie

Dacă nu a găsit o adversară pentru un amical, antrenorul Alin Pânzaru a programat pentru sâmbăta trecută un joc școală.

Antrenorul a format două echipe și pe parcursul antrenamentului a oprit de mai multe ori jocul pentru a le da sfaturi fotbaliștilor.

Meciul a fost câștigat de echipa cu tricouri roșii, grație golurilor înscrise de neamțul Visar, care și-a trecut în cont o dublă și Bogdan Rusu.

Au fost menajați Ciocâlteu și Stelian Nicoliță, cei doi având un program special pe toată perioada meciului pe care l-au disputat colegii lor.

„Aș fi preferat o echipă de Liga a II-a ca parteneră de antrenament, dar au picat toate variantele, distanțele fiind foarte mari. Vorbisem cu FC Botoșani pentru un meci pe teren neutru, dar cei de la Bacău nu au fost de acord să ne pună stadionul la dispoziție. Oricum a fost un antrenament reușit”, a spus Alin Pânzaru după antrenament.

Frunză și Bălțoi nu sunt în probe

La antrenamentul de sâmbătă au participat și cei mai experimentați fotbaliști din lotul echipei CF Brăila, Sorin Frunză și Alex Bălțoi, iar la finalul acțiunii Pânzaru a ținut să precizeze că aceștia nu sunt în probe ci sunt jucători ai CF Brăila.

„Trebuie să subliniez faptul că Frunză și Bălțoi nu sunt în probe, așa cum s-a scris pe un anumit site. Cum poți să scrii că jucători care au evoluat în Champions League sau în UEFA vin să susțină probe la o echipă din Liga a II-a ? Cei doi sunt fotbaliști experimentați care au acceptat să evolueze la Brăila și care vor să pună umărul la un traseu cât mai bun pentru noi în viitorul campionat”, a precizat antrenorul CF Brăila.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

20 Aug. 2012, 14:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă