Nagy are răbdare cu Capătă

01 Feb. 2012, 12:30 Pregătiri, amicale
Nagy are răbdare** cu Capătă

După un final de an 2010 excelent, cu două „duble” în partidele de la Șimleul Silvaniei și de acasă, cu Unirea Alba Iulia, Alex Capătă se anunța unul dintre atacanții importanți ai „Bătrânei Doamne”. Din păcate, tânărul fotbalist a rămas dator anul trecut și se părea că va fi împrumutat la o altă formație în această iară. Însă, pecicanul a mai primit o șansă din partea antrenorilor UTA-ei, care, cel puțin până acum, nu s-au înșelat.

„Aleargă atât de ușor, parcă plutește și pe în această zăpadă mare. Are și viteză și execuție, dacă ar avea mai multă încredere în el și ar trece de o anumită barieră, ar fi bine pentru noi toți”, spunea Roland Nagy în timpul unuia dintre cele mai solicitante antrenamente de la Moneasa, efectuat joia trecută, pe pârtia de schi de la Moneasa.

De atunci, Capătă a decis amicalul cu Național Sebiș, dar a și deschis tabela în partida cu Flacăra Făget, după o preluare și un șut de mare atacant. „Poate că nu toată lumea a fost de acord cu noi când l-am oprit în lot pe Capătă, dar am decis să avem răbdare cu acest băiat, care are calități, doar că trebuie să-și dorească mai mult să ajungă acolo unde îl așteptăm cu toții”, a mai punctat tehnicianul „alb-roșiilor”.

Fostul mijlocaș nu a dorit să vorbească deocamdată prea mult despre ultimul sosit în tabăra utistă. „Pe un teren înghețat, cum a fost cel de la Ineu, la ora amicalului cu Făgetul, jucători cu fizicul său, al lui Gallanis sau Miron, se descurcă mai greu. Dar, știm că are calitate și ar putea rămâne cu noi. Mai negociem și cu un alt atacant străin, Gio va încerca să-l aducă la Arad săptămâna viitoare”, a mai menționat Nagy, care a apreciat calitatea antrenamentului cu joc efectuat în fața echipei lui Marius Baciu.

Marți, UTA a făcut un al doilea antrenament pe terenul din Dezna, iar joi, de la ora 15, vor întâlni pe „Centralul” din Ineu echipa de Liga a 4-a a lui Adi Abrudean.

Sursa: Sport Arad

01 Feb. 2012, 12:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă