Mugurel Dedu, singura noutate importantă de la reunirea Gloriei: „Este exact mijlocașul central de care aveam nevoie”

Jucătorii Gloriei Buzău au efectuat, luni, primul antrenament de reacomodare la efort după vacanța de iarnă. Singurul absent de la reunirea lotului a fost Andrei Voicu, acesta fiind în perioada de recuperare în urma unei operații de ligamente. În schimb, cu echipa din Crâng s-a pregătit și mijlocașul central Mugurel Dedu, ultima dată la CSMS Iași, care a mai lucrat sub comanda lui ,,Vioară” pe când evolua la CS Otopeni.

,,Deocamdată suntem în tratative cu acest jucător și sper din tot sufletul să rămână aici, deoarece ni l-am dorit foarte mult. L-am avut și la Otopeni și spun că este exact mijlocașul central de care aveam nevoie. După cum știți, când am încheiat prima parte a campionatului, am spus că vrem să mai transferăm un jucător și iată că suntem aproape să facem asta”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion.

Alături de Dedu, la antrenament au mai participat și câțiva jucători de la echipa de juniori, iar pe ,,Vioară” l-a bucurat faptul că la reunire a fost prezent tot lotul, considerând că acest lucru spune foarte mult.

Referitor la program, până miercuri gruparea buzoiană se va antrena pe sinteticul ,,Cornel Negoescu”, urmând ca apoi să își mute cartierul general la Monteoru, unde timp de zece zile va efectua stagiul de pregătire centralizată.

Gloria Buzău va disputa primul meci de verificare pe 21 ianuarie, când va întâlni, în deplasare, formația de Liga a III-a, CS Ștefănești. 

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă