Miroslava, imbatabilă în amicale: în șase amicale a bătut tot și a înscris 31 de goluri! Adrian Kerezsy: „Evoluțiile ne dau semnale bune pentru campionat”

Știința Miroslava a câștigat toate cele șase meciuri amicale disputate până acum în perioada de pregătire, în ultimele trei marcând 17 goluri (7-1 cu Precizia Săcele, 5-1 cu CSM Roman, 5-0 cu Aerostar Bacău). Dincolo de victorii, importante pentru moral înaintea unui retur de foc, trebuie subliniate evoluțiile consistente ale echipei lui Adrian Kerezsy, dar și apetitul ofensiv al ieșenilor, care au marcat pe bandă rulantă.

Tehnicianul echipei ieșene spune că evoluțiile echipei sale în aceste amicale îi dau semnale bune pentru partea a doua a campionatului ligii secunde.

„Am jucat pe un teren greu cu Aerostar Bacău, acoperit cu zăpadă și îmbibat cu apă, dar chiar și în aceste condiții echipa s-a prezentat bine. A fost mai mult un antrenament fizic, dar extrem de util. În ciuda acestui teren greu, am reușit să facem un meci bun și am marcat din nou cinci goluri. Băieții și-au respectat blazonul, au tratat meciul cu seriozitate. Sunt semnale bune pentru campionat, echipa începe să joace tot mai bine, iar rezultatele din meciurile amicale nu sunt întâmplătoare”, a declarat antrenorul Adrian Kerezsy.

Tehnicianul se bucură pentru faptul că atacanții au înscris multe goluri în partidele de verificare. „Mă bucur mult că marcăm multe goluri, sunt foarte importante pentru moralul jucătorilor, le dau încredere pentru meciurile oficiale. Mă bucur, de asemenea, că toți atacanții din lot dau goluri. Este un semn bun, este foarte important și pentru ei, și pentru echipă. Este bine că toți sunt în formă, au încredere, am de unde să aleg. Am concurență pe posturi, iar acest lucru este benefic”, a conchis Kerezsy.

Rezultatele înregistrate de Știința Miroslava până acum în meciurile amicale:

12-2 cu LPS Iași (goluri Viorică-3, Crișan-3, Corban-2, Agrigoroaei-2, Sandu, Marin)
1-0 cu AFC Hărman (Sandu)
1-0 cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (Țapu)
7-1 cu Precizia Săcele (Marin-3, Moisi, Buhăcianu, Țapu, Căruță)
5-1 cu CSM Roman (Țapu, Buhăcianu-2, Taciuc-2)
5-0 cu Aerostar Bacău (Marin-2, Țapu, Milea, Buhăcianu).

Marcatori în amicale: Marin 6, Țapu 4, Buhăcianu 4 Viorică 3, Crișan 3, Sandu 2, Agrigoroaei 2, Corban 2, Taciuc 2, Moisi, Milea, Căruță. 

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă