Metaloglobus a pierdut greu amicalul cu Dinamo. „Nu a fost nicio diferență între echipe”. Nou-promovata în Liga 2 a trimis de trei ori în bară

Metaloglobus a pierdut greu amicalul cu Dinamo.

Nou-promovata în Liga 2 Metaloglobus București a disputat astăzi, la Săftica, un amical cu Dinamo, un meci în care Cosmin Costra a testat mai mulți jucători proaspăt aduși sau care au evoluat mai puțin în prima etapă. „Câinii” s-au impus greu, cu 2-1.

Meciul cu Metaloglobus a reprezentat debutul la Dinamo, sub comanda lui Cosmin Contra, pentru Juan Albin, Paul Anton și Giorgios Katsikas. Golurile alb-roșilor au fost reușite de tinerii Valentin Costache și Ion Gheorghe. Albin a jucat 85 de minute și l-a mulțumit pe antrenor, în timp ce vestea proastă a fost că Paul Anton nu a rezistat pe teren decât 25 de minute, fiind înlocuit după ce a acuzat probleme musculare.

Echipa din Liga 2 a început meciul în poartă cu un portar al lui Dinamo, Vlad Muțiu, aceasta fiind rugămintea staffului echipei lui Contra. Golul Metaloglobusului a fost reușit de un jucător german adus în probe, însă care se pare că nu l-a convins pe antrenorul Bogdan Argeș Vintilă. În primul „11” s-a mai aflat și Ionuț Marian, un mijlocaș din Râmnicu Vâlcea care a mai jucat în Liga 2 la CSM.

Pe parcursul jocului, Metaloglobus putea să mai înscrie de câteva ori, însă Ștefan Stîngă, Mihai Bilciurescu și Valentin Ghenovici au luat la țintă barele.

„Nu avem nicio noutate, la momentul acesta, semnată. La finalul săptămâni sau în săptămâna următoare o să anunțăm transferurile. Golul l-a dat un băiat venit în probe, din Germania, un nemț. Am înțeles că ar fi jucat pe la Stuttgart, dar nu știu nimic de el. Pe mine nu m-a dat pe spate. A dat golul, e adevărat, dar în rest nu m-a impresionat. A fost meci frumos. Nu a fost nicio diferență între echipe. Acum nici ei nu au folosit prima garnitură. Noi am dat mingea în bară de trei ori, prin Stîngă, Birciulescu și Ghenovici”, ne-a spus președintele clubului Metaloglobus, Marius Burcă.

Metaloglobus a început cu Muțiu (Geantă) – Iordache, Caramalău, Sava, Ant. Popa, Șt. Stîngă, Șt. Niculae, Ghenovici, Robu, Potecea, Ionuț Marian. Antrenorul Vintilă a utilizat în repriza a doua și restul jucătorilor pe care îi are în lot.

Dinamo: Brănescu – Dudea, Katsikas, Ricardo Grigore, Maxi Oliva – Paul Anton, Nascimento – Ion Gheorghe, Albin, Bumba – Bawab. Au mai jucat: Costache, Ionuț Șerban și Liviu Gheorghe.

Pe aceeași temă