Mesaj de la Petrolul pentru CS U Craiova: „Vă așteptăm în Liga I”

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 17:41 Pregătiri, amicale
Mesaj de la Petrolul pentru CS U Craiova:**

Jucătorii de la CS Universitatea Craiova, aflați în al doilea cantonament al iernii, în Antalya, s-au antrenat marți, 5 februarie, alături de Petrolul Ploiești. „Vă așteptăm în Liga I”, a fost unul dintre mesajele pe care jucătorii Petrolului le-au transmis craiovenilor.

Dacă luni, singurul antrenament s-a desfășurat pe plajă, marți de dimineață jucătorii „Craiolguței” au luat contact cu mingea, pregătindu-se pe terenul D al bazei sportive, se arată pe site-ul oficial al echipei din Liga a II-a. Antrenamentul a fost intens și a durat o oră, iar la finalul său, oltenii s-au întâlnit cu jucătorii Petrolului, cu care s-au întreținut minute bune.

VEZI O GALERIE FOTO de la antrenamentul de astăzi

Tot astăzi, jucătorii Universității au mai avut programată o ședință de pregătire, de la ora 15:30. Miercuri dimineață, Ovidiu Stângă va conduce un nou antrenament, iar după-amiază, de la ora 17:00, se va disputa jocul cu Dynamo Dresda II. Acesta este primul joc din seria celor patru partide de verificare din cantonamentul de la Belek. Partida se va disputa pe terenul D din cadrul bazei sportive a hotelului Kaya Riu, cel pe care alb-albaștrii își desfășoară ședințele de pregătire.

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 17:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă