Marțian, umilit în ziua reunirii sale: doar trei jucători au trecut pe la club!

Autor: Mihai Andries Publicat: 06 Jan. 2014, 18:18 Actualizat: 07 Jan. 2014, 14:50 Pregătiri, amicale
Marțian, umilit în ziua reunirii sale:  doar trei jucători au trecut pe la club!

Pseudo-patronul „Bătrânei Doamne” a mai luat un pumn în plex. La figurat vorbind. După ce a devenit un simplu creditor, minoritar in Comitetul din care mai fac parte Călin Mitran, reprezentantul Finanțelor, Dorin Stana, Alexandru Meszar și Dan Proca, pentru ca de pe 16 ianuarie să-și piardă și ultima fărâmă de influență odată cu demiterea lui Dorin Micșa din funcția de administrator special, Adrian Marțian s-a trezit cu trei jucători în ziua reunirii programate de el, separat de Eugen Trică. Și, bineînțeles, nu a avut loc niciun antrenament.

Dintre fotbaliștii care nu domiciliază în Arad, doar Nicolae Oltean a revenit, în timp ce lui Gornic și Monac nu le-a fost greu să treacă pe la stadion. Și, dacă tânărul fundaș poate era dispus să reia pregătirea dacă în vestiar și mai prezentau și alți colegi de ai săi, iar Marțian ar fi adus și un antrenor, Cristi Monac a fost mai degrabă interesat să afle care sunt planurile în ceea ce-l privește. Talentatul  mijlocaș ofensiv este ofertat de formații de Liga 1 și deja a intrat în ultimele 6 luni de contract, iar din vară oricum devine liber de contract. Mai mult, după data de 15 ianuarie, Monac și colegii săi își pot depune memorii la Federație și asta pentru că se fac trei salarii neachitate de conducerea clubului.

Revenind, Marțian și Micșa au fost atât de singuri și insignifianți astăzi la sediul clubului din Calea Aurel Vlaicu, încât ar putea să-și pună serioase întrebări despre prezența lor în fotbal. Bineînțeles, în stilu-i caracteristic, Adrian Marțian amenința cu concedierea tuturor celor care l-au sfidat prin absență, uitând că nu mai are niciun drept să dea ordine. Poate, dacă ar începe să finanțeze din nou gruparea emblemă a orașului, s-ar pune altfel problema, dar atâta timp cât vine la Arad pentru discuții despre nimic, nu face decât să cadă în ridicol.

Sursa: SportArad

Autor: Mihai Andries Publicat: 06 Jan. 2014, 18:18 Actualizat: 07 Jan. 2014, 14:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă