Marinescu, suspect de rubeolă

30 Jan. 2012, 13:14 Pregătiri, amicale
Marinescu,** suspect de rubeolă

Propus pentru a fi suspendat până la finalul contractului deoarece nu a efectuat vizita medicală cu lotul celor de la Alro, goalkeeper-ul Andrei Marinescu este suspect de rubeolă. Fostul portar al Rapidului a trimis clubului slătinean prin fax o adeverință medicală și nu se va prezenta în perioada următoare pentru pregătirea de la baza „Metalurgistul”, după ce elevii lui Daniel Mogoșanu au plecat în această dimineață în cantonamentul din Antalya.

„Am fost la spital și sunt suspect de rubeolă, acum aștept rezultatul analizelor. Mi s-a recomandat să stau șapte zile în casă. Nu știu ce va fi după, să vedem ce zic doctorii. Aștept să văd ce mai spun și pe urmă ce diagnostic concret am, deocamdată sunt doar suspect. Am făcut niște analize de sânge și urmează ca în cursul zilei de miercuri să iau rezultatul. Le-am trimis pe fax adeverința medicală, în această perioadă am nevoie de repaus”, a declarat Marinescu.

Sosit la Alro la jumătatea sezonului trecut, Andrei Marinescu a apărat poarta formației slătinene în 12 dintre cele 15 partide ale turului actualei ediții de Campionat

sursa: Olt TV

30 Jan. 2012, 13:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă