Marian Dinu, mulțumit de cum decurge pregătirea la Farul: „Miercuri vom trage concluziile”

Marius ANGHEL 07 Feb. 2015, 12:44 Pregătiri, amicale
Marian Dinu, mulțumit de cum decurge pregătirea la Farul:**

Antrenorii Farului, Marian Dinu, Ion Barbu și Gică Mina, au programat, mâine, un joc-școală între componenții lotului. Tehnicienii vor să înceapă partida la ora 11.00, rămânând de văzut pe ce teren se va disputa aceasta: fie pe arena secundă din complexul sportiv propriu, fie pe terenul sintetic (dacă vremea va fi nefavorabilă).

De marți, 3 februarie, „marinarii” se pregătesc în regim de cantonament, cu două antrenamente pe zi, având baza la un hotel din Mamaia. „Marian Dinu este foarte mulțumit de modul în care a decurs pregătirea, sub toate aspectele. Băieții au lucrat și pe plajă, și pe teren, și în sala de forță. Sunt motivați și au arătat angajament total. Miercuri, 11 februarie, la finele cantonamentului, vom trage concluziile. Avem în acest moment un lot de 26 de jucători, care s-a întregit cu atacanții Marco Enciu și Alexandru Grigoraș”, a declarat președintele executiv al Farului, Auraș Brașoveanu.

Potrivit acestuia, Giani Nedelcu, președintele Consiliului Director al clubului constănțean, se simte bine în urma operației pe care a suferit-o în Germania, la piciorul stâng. „Giani Nedelcu va rămâne internat până marți, 10 februarie, după care revine în țară”, a spus Brașoveanu.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 07 Feb. 2015, 12:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă