„Mai pot apărea modificări în lot, sper ca doar la capitolul veniri”

20 Jul. 2012, 14:38 Pregătiri, amicale

În plin stagiu de pregătire, jucătorii grupării FC Olt Slatina trag tare la antrenamente pentru a ajunge într-o formă fizică cât mai bună. Mai mult decât atât, antrenorul Dan Oprescu consideră că această perioadă reprezintă un prilej ideal de cunoaștere, după doar câteva zile simțindu-se unitate în cadrul lotului.

Formată din jucători ce în sezonul precedent au evoluat pentru cele două divizionare secunde, cărora li s-au alăturat „achizițiile” verii, noua echipă FC Olt Slatina se pregătește intens în stagiul de la munte. Dacă până la plecarea în cantonament se vehicula ideea a două grupări, antrenorul Dan Oprescu spune că se creează cu adevărat o familie.

„Este un prilej bun de a ne cunoaște mai bine unii cu alții, de a se forma o familie, lucru care de altfel începe să se simtă. Pregătirea în aceste două zile a decurs bine. Mai pot apărea modificări în lot, sper ca doar la capitolul veniri”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

„Primul unsprezece nu va fi niciodată bătut în cuie”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, spune că în alcătuirea primului unsprezece în vederea abordării noului sezon va conta inclusiv modul în care jucătorii se pregătesc în cantonament. Tehnicianul se va edifica asupra formulei de start în jocurile amicale perfectate la revenirea din Poiana Brașov.

„Așa cum am mai spus, în alcătuirea primului unsprezece contează cum răspund băieții la fiecare ședință de pregătire, la fiecare joc, și bineînțeles comportamentul lor în general. Avem cinci amicale după cantonament, suficiente sau nu, trebuie să stabilim primul unsprezece, dar trebuie menționat că nu va fi niciodată bătut în cuie. Va fi alcătuit în funcție de randament, forma sportivă, dar și din considerente tactice”, a mai spus Dan Oprescu.

La revenirea din stagiul de la munte, FC Olt Slatina va întâlni în amicale CSM Râmnicu Vâlcea, Damila Măciuca, FC Argeș, Chindia Târgoviște și CS Mioveni sau Voința Sibiu.

Sursa: Gazeta Nouă

20 Jul. 2012, 14:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă