Luceafărul Oradea a remizat într-un amical cu cealaltă echipă susținută de finanțatorul ei. Camerunezul Obekop a înscris

Marius ANGHEL 23 Feb. 2018, 14:24 Pregătiri, amicale

Cele două echipe susținute financiar din umbră de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, Luceafărul Oradea și ACS Șirineasa, au jucat, joi, un meci amical la Petroșani. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, pentru bihorenii din Liga 2 înscriind noua achiziție Marius Obekop. Cele două cluburi de eșaloane diferite se vor întâlni și astăzi într-un alt joc test.

Cum sâmbătă stă, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe ASA Târgu Mureș, echipă intrată în faliment, Luceafărul Oradea s-a deplasat la Petroșani pentru un mini-cantonament. Acolo, echipa antrenată de Cristian Dulca a întâlnit-o într-un joc amical pe ACS Șirineasa, liderul Seriei a 4-a a Ligii 3.

Pentru Șirineasa a marcat Frățilescu, în timp ce pentru Luceafărul a punctat Marius Obekop. Fost internațional de juniori al Camerunului a punctat cu un șut frumos de la marginea careului.

„A fost un test foarte bun în compania unui adversar dintr-un eșalon superior, un adversar bine pregătit din toate punctele de vedere! Sunt mulțumit de atitudinea arătată de jucătorii mei, de nivelul fizic la care suntem și de relațiile de joc dezvoltate. Sunt convins că peste o săptămână vom arăta și mai bine. Avem timpul necesar pentru a realiza acest lucru”, a declarat Dan Vasilică, antrenorul Șirinesei, cel care în weekendul trecut demisiona, iar apoi revenea asupra deciziei.

Mansour a stat

Vedeta echipei Șirineasa, Gueye Mansour, nu a jucat în acest amical. Senegalezul și-a urmărit colegii de pe margine. „La control i-a ieșit că nu are întindere, doar dureri la o cicatrice mai veche. Nimic grav”, a mai punctat Dan Vasilică.

ACS Șirineasa: Bg. Miron – Oct. Vasile, Honciu, M. Ioniță, D. Lung, D. Drugă, Zaina, Petre, Frățilescu, Gîrbiță, Voinea. A mai jucat și Ispas.

Luceafărul: Goia – Balea, Mutu, Tînc, Ban – Feher, Țegle – Vas. Pop, Neacșa, Obekop – Vl. Rusu.

Restul jucătorilor din cele două loturi vor evolua astăzi într-un nou meci amical între cele două cluburi.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 23 Feb. 2018, 14:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă