Nicolae Dică s-a săturat și a atacat arbitrajul după meciul Argeșului la Chiajna: „Am primim gol din offside, iar penalty-ul contra noastră nu a fost. Eu ce să cred?”

Marius ANGHEL 21 Sep. 2019, 17:43 Campionat
Nicolae Dică s-a săturat și a atacat arbitrajul după meciul Argeșului la Chiajna:**

Campionii FC Argeș a condus în meciul de la Chiajna, după reușita lui Vlad Motroc din minutul 15, însă până la pauză a fost egalată de Paul Batin (42), care mai înainte ratase un penalty scos tot de el (35), însă care, mai degrabă, nu a fost. În partea secundă, ambele echipe au irosit ocazii bune de gol, însă n-a mai marcat nimeni, astfel că partida ce a contat pentru etapa a 8-a a Ligii 2 s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

La finalul întâlnii de astăzi cu Concordia Chiajna, managerul antrenor Nicolae Dică a tras concluzia că echipa sa este dezavantajată de arbitri în mod constant, însă a și recunoscut că rezultatul de egalitate este unul echitabil după aspectul jocului.

„A fost un meci frumos pentru Liga a 2-a, cu multe faze de poartă. Consider că am dominat jocul astăzi, am avut o posesie foarte bună față de cei de la Chiajna chiar dacă ei au jucători care au foarte multe meciuri în Liga 1. Noi suntem o echipă care încercăm să avem posesie bună, să ne creem ocazii de a marca. Din păcate, marcăm prea puțin față de ocaziile pe care le avem, dar, în timp, cred că o să ajungem să înscriem și mai mult. Le-am dat și câteva șanse adversarilor la unele faze fixe, dar eu sper să remediem aceste lucruri.

Păcat că acest joc a fost stricat și de acești arbitri. Au trecut opt etape, iar eu nu am vorbit până în acest moment de arbitraj, dar astăzi nu am cum să nu vorbesc de arbitraj, pentru că am avut patru penalty-uri până acum neacordate. Azi primim gol din offside, penalty contra noastră care nu a fost. Oamenii trebuie să înțeleagă că suntem o echipă în formare și nu trebuie să își bată joc de munca noastră.

Eu vorbesc doar ce se întâmplă cu noi. Acum două etape am primit gol cu mâna (n.r. – la jocul cu Pandurii, câștigat cu 2-1). Eu ce să cred? Și noi muncim în fiecare zi și noi suntem contestați, iar cei care arbitrează ar trebui să se gândească și la acest lucru. Rezultatul este pozitiv, eu îmi doream să câștigăm, dar având în vedere adversarul, sunt mulțumit și cu acest punct”, a spus Dică la microfonul DigiSport.

După această remiză, Campionii FC Argeș a ajuns la 13 puncte acumulate în opt etape și se află pe poziția a 7-a, la egalitate cu Metaloglobus și Rapid. Etapa următoare, echipa piteșteană joacă pe teren propriu cu liderul Turris-Oltul Turnu Măgurele.

Meciul de la Chiajna a fost arbitrat de arădeanul Mircea Ardelean (Arad), iar asistenți au fost Marian Truță (Băbeni – Vâlcea) și Casian Băla (Arad).

Foto: Fotbal Cluj Argeș Pitești

Marius ANGHEL 21 Sep. 2019, 17:43 Campionat
Pe aceeași temă