Lotul Farului revine la dimensiuni normale. Încă zece jucători se pregătesc sub comanta lui Gache

Marius ANGHEL 20 Jan. 2016, 13:00 Pregătiri, amicale
Lotul Farului revine la dimensiuni normale.** Încă zece jucători se pregătesc sub comanta lui Gache

Pe lângă cei 11 jucători care au fost prezenți încă de luni la reunirea Farului, marți, lotului grupării din Constanța i s-au alăturat încă zece fotbaliști. Față de prima zi de pregătire, noutățile au fost Doru Bratu, Adrian Ionescu, Milea, Vezan, Florin Popa, Tigoianu, Alexandru Marin, Gorovei și tinerii Harlea (născut în 1997, fundaș, venit de la București) și Marius Duță (1998, mijlocaș lateral, de la Gloria Popești Leordeni). Între timp, la malul mării a ajuns și președintele executiv al clubului, Auraș Brașoveanu, și el absent la reunire din cauza blocajelor provocate de ninsoare.

La reunire au fost prezenți; I. Dinu, Cr. Nanu (portari), Fl. Pătrașcu, Cristocea, Băjan, Vieru, Suciu, Țăranu, Al. Matei, C. Neagu și Al. Dumitru (jucători de câmp).

În schimb, din lotul Farului pentru partea a doua a sezonului nu vor mai face parte fundașul stânga Daniel Barna, care e în cantonamentul cu Dunărea Călărași, dar și portarul Bogdan Olaru, care a semnat cu Dacia Unirea Brăila.

„Din ce cunosc la ora aceasta, și Sorin Chițu, și Doru Bratu vor continua la Farul. Vezan, Tigoianu și Popa erau de mult în vizorul nostru. Sunt jucători cu care am lucrat timp îndelungat. Gândurile mele vizează promovarea, dar pentru aceasta contează foarte mulți și alți factori, în afara mea și a jucătorilor. Când vor fi îndeplinite toate condițiile, sportive și extra-sportive, putem vorbi concret. În mare, am discutat despre programul din perioada de pregătire, dar încă nu am stabilit cert ce vom face”, a declarat la reunire antrenorul principal al Farului, Constantin Gache.

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 20 Jan. 2016, 13:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă