Lotul Daciei Unirea începe să se completeze. Brăilenii au în probe și pe „fiul unui fotbalist care nu mai are nevoie de nicio recomandare”

Marius ANGHEL 06 Jul. 2017, 18:35 Pregătiri, amicale

Miercuri, la cel de al treilea antrenament al acestei săptămâni al echipei Dacia Unirea au fost prezenți atât Adăscăliței, cât și Eduard Oprea. Moglan, cel de al treilea fotbalist care a lipsit motivat la reunirea lotului echipei brăilene se va alătura colegilor abia de sâmbătă. Cosmin Neagu și-a depus memoriu la FRF pentru a-și recupera salariile restante, iar în ceea cel privește pe Niță, circulă două variante: una dintre ele ar fi aceea că nu mai vrea să continue cu Dacia Unirea, iar cea de a doua că s-ar lăsa de fotbal și că ar dori să se angajeze la societate comercială din Brăila.

În lot, în afară de fundașul Andrei Pușcașu, care și-a făcut junioratul în Italia, a mai apărut însă o noutate. Este vorba tot de un fundaș central de 17 ani, Alexandru Strelțov, care și-a făcut junioratul la Atletico Madrid București.

„Strelțov este un jucător tânăr, cu talie, fiul unui fotbalist care nu mai are nevoie de nicio recomandare. El a venit în probe, o să-l urmărim și, dacă se va integra în grupul nostru, va fi legitimat. Până la amicalul cu CSM Iași, de sâmbătă, vor mai sosi probabil unu – doi jucători tineri de perspectivă. După acest amical se va decida dacă ei rămân sau nu la Brăila”, a declarat Paul Vlad, antrenorul secund al Daciei Unirea.

Ca de obicei, directorul sportiv Sorin Frunză s-a antrenat cot la cot cu ceilalți jucători din lot, iar la ședința de pregătire a participat și fiziokinoterapeutul clubului, Doru Șerban.

Dacă timp de trei zile antrenamentele au fost conduse de antrenorul secund Paul Vlad, de joi ședințele vor fi coordonate de Alin Pânzaru, care până acum a fost la București pentru a participa la cursurile pentru obținere a Licenței PRO.

Până vineri jucătorii vor efectua câte un antrenament pe zi, iar sâmbătă vor susține primul amical, în deplasare, la CSM Poli Iași.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 06 Jul. 2017, 18:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă