Lot subțire la reunirea „alb-roșiilor”! Falub a avut doar 16 jucători la primul antrenament

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 11:15 Pregătiri, amicale
Lot subțire la reunirea „alb-roșiilor

Prima întâlnire a anului pentru jucătorii „Bătrânei Doamne” s-a consumat sub semnul discreției. În condițiile de maximă incertitudine de la club, nu a existat nicio față nouă, iar unii jucători prezenția la reunire nici măcar nu s-au dezbrăcat.

În această ultimă categorie au intrat Alexandru Neagu, Cornel Ene și Mădălin Smaranda. După cum se știe, ultimul e pe lista neagră a lui Adrian Falub și, cum și așa Dan Țapoș a fost absent motivat joi și nu s-a susținut un antrenament specific de portari, „Smara” a preferat să stea deoparte. Dacă Ene acuza ceva dureri la spate, Alex Neagu, mijlocașul împrumutat de la Pandurii, dorea lămuriri suplimentare despre situația financiară a clubului. „Jucătorilor li s-a spus că săptămâna viitoare, se va încerca achitarea unei părți a restanțelor bănești”, avea să ne mărturisească Adrian Falub.

Acesta și „secunzii” Dan Stupar și Marius Suller au avut sub comandă pe arena din Calea Aurel Vlaicu 16 jucători, dintre care jumătate sosiți de la UTA II. Au efectuat o primă alergare de anduranță: Cioară – Suslak, Miron, Gligor, Matei, G. Neagu, Raț, Siminic, Chindriș, Mărginean, Lazea, Bîrză, Ewald Wild, Gornic, Capătă și Palcu. Feussi și Laso ar trebui să sosească în zilele următoare de la Paris, respectiv Buenos Aires, cu mențiunea că, în cazul în care clubul ar încăpea pe mâna lui Mihai Joița, argentinianul și-ar putea încheia conturile cu arădenii în această iarnă. Însă, atât Adrian Marțian, cât și Joița i-au promis lui Giovanni Catanzariti că vor întări serios echipa, cu mențiunea că primul merge mai mult pe mâna românilor, în timp ce impresarul e adeptul străinilor.

Tot președintele UTA-ei ne-a mai mărturisit că echipa este pe punctul de a afla data la care va pleca într-un cantonament în Antalya. „Diferența între un cantonament la Moneasa și unul în Turcia e de 7-8 mii de euro, bani pe care atât domnul Marțian, cât și Joița, mi-au promis că-i vor plăti. Nu știm cum va fi vremea în luna februarie, ce terenuri vom avea la Arad, ca să nu mai vorbim de posibilitatea de a întâlni niște adversari buni pentru amicale în Antalya”, a precizat Giovanni Catanzariti.

Concluzia primei zile de activitate în Calea Aurel Vlaicu a tras-o tot actualul tehnician, Adrian Falub: „Deocamdată, e important că ne-am strâns și am început să alergăm, căci oricum am intrat puțin în criză de timp. Să nu uităm că în prima partidă a returului întâlnim Poli și nu avem voie să greșim. Mai departe, nu știu ce va fi, nu am bătut în cuie un program de pregătire, fiindcă nu știu ce se va decide la nivel de conducere. Eu, în condițiile existente și cele pe care le-am avut din vară încoace, nu mai continui. Președintele ne-a asigurat că ceva se va întâmpla și trebuie să se întâmple, altfel…”. Utiștii se întorc la treabă marți dimineață, pe terenul „Șega”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 11:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă