Jumătate dintre jucătorii testați în amicalul cu AS Milcov rămân în atenția echipei FC Olt

Marius ANGHEL 14 Jul. 2014, 15:13 Pregătiri, amicale
Jumătate dintre jucătorii testați în amicalul cu AS Milcov** rămân în atenția echipei FC Olt

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a urmărit la lucru, în amicalul cu AS Milcov, zece tineri jucători sosiți în probe. Cinci dintre ei au rămas în atenția oficialilor divizionarei secunde.

În primul amical al verii, ce s-a disputat, sâmbătă, pe Stadionul „Metalurgistul”, tehnicianul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a trimis pe teren doar jucătorii sosiți în probe și juniorii clubului. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru AS Milcov, după ce la pauză, tinerii jucători ce au încercat să-l convingă pe antrenorul divizionarei secunde slătinene, conduceau cu 2-1. Pentru FC Olt au marcat Grosu și Stancu, în timp ce pentru câștigătoarea fazei județene a Cupei României au înscris Vasilescu, Știrbu și Bălșanu.

Președintele celor de la FC Olt Slatina, Cristi Șcheau, a precizat că cinci dintre jucătorii sosiți în probe vor rămâne în atenția clubului. „Acest joc a fost doar pentru jucătorii aflați în probe și juniorii noștri. Săptămâna aceasta vom mai face un joc, pentru a-i vedea pe cei cinci jucători pe care i-am oprit. Au rămas Grosu, Marinescu, Boldea, Higyed și Roberto Dumitru”, a declarat oficialul echipei slătinene.

Componenții de bază ai lotului grupării FC Olt Slatina au susținut, la ora jocului cu AS Milcov, antrenament.

FC Olt: Perșinaru, Ciulin, Gherghe, Ciurea, Boldea, Stancu, Marinescu, Grosu, Higyed, Ochioiu, Fabrizio. Au mai evoluat: Roberto Dumitru, Rezeanu, Coțofană, Dinu, Ștefan, Șcheau.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 14 Jul. 2014, 15:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă