Jucătorii Botoșaniului au scăpat la minge

24 Jan. 2012, 13:15 Pregătiri, amicale

Pentru al doilea antrenament de luni, staff-ul tehnic le-a pregătit fotbaliștilor FC Botoșani un antrenament surpriză ce a constat într-un meci din două reprize de câte 30 de minute.

„A fost un exercițiu de descărcare după toate antrenamentele istovitoare din această perioadă. Nu a fost însă un meci de relaxare ci unul menit să mai destindă băieții pentru următoarea perioadă. Băieții s-au implicat bine și numai suprafața de joc acoperită de zăpadă nu i-a lăsat să se exprime la adevărata lor valoare”, a declarat, pentru site-ul oficial al moldovenilor, Vali Bordeanu la finele partidei.

Homneac a fost cel care a adus victoria echipei sale prin două goluri, unul din penalty și al doilea după o cursă de aproape 30 de metru a lui Chișu. Alături de Homneac și Chișu au mai evoluat în aceeași echipă Ghiceanu, Matiș, Stanciu, Dulgheru, Bălan, Dinu, Lorincz, Burlacu și Bordeanu. De partea cealaltă, Matei a reușit numai un singur gol tot din penalty pentru echipa din care au mai făcut parte Juninho, Ferreira, Todoran, Vașvari, Vintilă, Patache, Poverlovici, Giurgiu și Acsinte.

24 Jan. 2012, 13:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă