Jucătorii Academicii sunt optimiști că pot egala liderul la puncte. „Așa cum le-am pierdut, acum trebuie să le recuperăm”

Marius ANGHEL 14 Jan. 2015, 16:46 Pregătiri, amicale

Academica Argeș și-a reluat luni pregătirile pentru partea a doua a campionatului Ligii 2. Elevii lui Marius Baciu vor porni cu un handicap de șapte puncte față de FC Voluntari, echipă aflată pe primul loc în Seria I. Argeșenii sunt optimiști că pot remonta diferența și spun că sunt capabili să promoveze la finalul acestui sezon.

Pătrașcu: „Sperăm să începem acest retur cu dreptul”

Bogdan Pătrașcu, poate cel mai experimentat jucător din tabăra echipei Academica, este de părere că jucătorii trebuie să facă tot ce le stă în putință să recupereze handicapul de șapte puncte și la final să se poată bucura cu toții de promovare: „Sperăm să începem acest retur cu dreptul, să ne pregătim bine în primul rând și să recuperăm cele șapte puncte. Așa cum le-am pierdut, acum trebuie să le recuperăm, dar totul depinde de noi. Am avut parte de un program de la preparatorul fizic și am respectat totul. Dar acest lucru se va vedea la testele ce vor urma. Principalul nostru obiectiv este acela de a promova, dar fiecare dintre noi își dorește să joace cât mai bine și de aici ar urma rezultate mai bune pentru noi”.

Vițelaru: „În jocurile de afară nu am dat randamentul necesar și aceea este marea noastră problemă”

Fundașul Andrei Vițelaru spune că echipa a avut dificultăți în a se exprima în partidele pe care le-a disputat departe de „casă”: „Sperăm să începem a doua parte a campionatului cu dreptul, să remontăm diferența cât mai repede handicapul de șapte puncte față de Voluntari, iar la sfârșitul campionatului să putem promova în Liga 1. Dacă nu am crede că putem recupera, nu am mai veni la stadion. Oricum, noi am suferit mult în partidele din deplasare, acolo unde am pierdut multe puncte. În jocurile de afară nu am dat randamentul necesar și aceea este marea noastră problemă”.

Buia: „Se poate remedia situația”

Darius Buia, mijlocașul ofensiv al echipei Academica Argeș, crede că situația se poate remedia: „Chiar dacă există acea diferență de șapte puncte între noi și cei de la FC Voluntari, nu am pierdut nimic. Se poate remedia situația pentru că mai sunt două meciuri de jucat împotriva celor de acolo și multe alte meciuri. Cred că putem reduce diferența și lua un avans în clasament. Despre cei de la Voluntari nu știm mare lucru la capitolul transferuri. Ar trebui să ne intereseze mai mult de noi, trebuie să fim, ca echipă, cel puțin la fel de bine ca anul trecut. Avem un obiectiv de îndeplinit. Personal, vreau să mă pregătesc din ce în ce mai bine, să ajut echipa să promoveze și să demonstrez în felul acesta că nu am venit aici doar de dragul de a mă afla la Academica”.

Sursa: Ziarul Argeșul

Marius ANGHEL 14 Jan. 2015, 16:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă