Ionuț Popa și problemele medicale ale utiștilor: „Terenul de iarbă nu poate fi folosit, iar jucătorii ni se plâng zilnic de dureri musculare”

Marius ANGHEL 13 Mar. 2019, 22:10 Pregătiri, amicale
Ionuț Popa și problemele medicale ale utiștilor:**

Înainte de partida cu ACS Poli (scor 2-1), Cristian Păcurar ridica problema terenul doi, de iarbă naturală, de pe „Motorul”, dar lucrurile nu s-au îmbunătățit de o săptămână încoace. Acesta e tot tare și denivelat și nimeni din partea Primăriei Arad sau, mai precis, al serviciului baze sportive din cadrul instituției de la kilometrul zero al orașului din vestul țării, nu intervine.

Prin urmare, utiștii sunt nevoiți să se antreneze tot pe sintetic, spre nemulțumirea antrenorului principal Ionuț Popa. „Nu e zi să nu ni se plângă cel puțin unul-doi jucători de probleme musculare cauzate de suprafața tare pe care ne antrenăm și jucăm. Melinte e la Timișoara, la tratament, Șeroni acuză probleme la inghinali, iar, mai nou, Costin, la coapsă. Trebuie făcut ceva la terenul doi, chiar dacă – poate – nu îl vom putea folosi imediat, însă trebuie intervenit pe el. Dacă ar fi după mine, aș împrăștia pe el două-trei camioane de nisip fin, iar cel târziu peste două luni va fi bun de antrenament. Sigur că problema noastră rămâne în tot acest timp, dar nici așa să treacă zilele și săptămânile și nimeni să nu facă nimic”, spune Ionuț Popa, citat de Sport Arad.

Experimentatul tehnician este nelămurit și cu privire la buletinul medical al lui Stephan Coulibaly. Acesta are probleme la unul dintre genunchi, a și făcut un RMN, dar diagnosticul nu e clar. Adică i s-a recomandat fizioterapie și recuperare pentru întărirea ligamentelor, dar: „Lipsește deja de o lună de zile și nici acum nu știm dacă și când își revine. Am discutat deja cu doctorul pe această temă, nu are un răspuns clar, cert este că eu și colegii mei ne bazam pe el. Era și este un jucător important pentru noi, dar dacă nu ne putem baza pe el…”, a adăugat „Mister”.

UTA o întâlnește sâmbătă, de la ora 11:00, pe Luceafărul Oradea, pe stadionul „Motorul”, partida nefiind televizată nici măcar de TV Arad, ce nu mai e lăsată de FRF să producă partidele de acasă ale „roș-albilor”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 13 Mar. 2019, 22:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă