Ionuț Popa: „Pe gerul ăsta e greu să ieși din casă, dar să mai joci fotbal”

09 Feb. 2012, 20:06 Pregătiri, amicale
Ionuț Popa:**

Antrenorul echipei ieșene CSMS, Ionuț Popa, a declarat, joi, după meciul amical disputat în compania colegei de serie FCM Bacău, scor 1-0, că jocul și-a atins scopul, dar a subliniat că pe o astfel de vreme este foarte greu de jucat fotbal.

„Este greu de jucat pe un astfel de teren înghețat. E foarte frig, de-abia poți ieși din casă. În condițiile astea și rulând mai mulți jucători am făcut mai mult un antrenament decât un joc. Într-un fel s-a atins scopul acestui amical, dar marele semn de întrebare este ce vom face pe viitor. Frigul nu se lasă păcălit și va trebui să ne chinuim în continuare”, a declarat antrenorul Ionuț Popa.

Probleme cu Avrămia

Tehnicianul a adăugat că din cei patru jucători pe care i-a avut accidentați în timpul stagiului centralizat de pregătire, Avrămia are cele mai mici șanse să revină la antrenamente.

„Sper ca în perioada următoare, din cei patru accidentați, Avrămia, Straton, Petrovic și Petkovic, trei să participe la antrenamente chiar de vineri. Sunt probleme cu Avrămia, care necesită un control amănunțit. El stă deja de două săptămâni și trebuie să avem mare atenție cu el”, a mai spus Popică.

Popa îl vrea pe Hăisan, Prunea discută aducerea sa

În ceea ce-l privește pe portarul Hăisan, Popa a declarat: „Eu l-am avut pe Hăisan la Mioveni în vară și am discutat cu el privind venirea la Iași. Discuțiile preliminare sunt între el și președintele Florin Prunea. Noi îl vrem pe Hăisan, pentru că evoluează pe un post pe care trebuie adus un jucător”.

Ieșenii vor avea vineri două antrenamente, unul în sala de forță și unul tot în sală, dar la „Polivalentă”.

Articol scris de Narcis Pohoață

09 Feb. 2012, 20:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă