Ionuț Popa, foc și pară pe jucători după victoria cu Sporting Suceava

11 Mar. 2012, 12:59 Pregătiri, amicale
Ionuț Popa, foc și pară** pe jucători după victoria cu Sporting Suceava

Nemulțumit de evoluția echipei în ultimul amical dinaintea începerii returului, 1-0 cu divizionara a treia Sporting Suceava, antrenorul ieșenilor, Ionuț Popa, și-a certat elevii după meci. Tehnicianul le-a reproșat acestora atât evoluția slabă, cât mai ales lipsa de proesionalism, mulți dintre jucători neavând ghete adecvate pentru terenul moale pe care s-a jucat.

„Sunt total nemulțumit. După ce am fost fripți la Bacău, cu Sporting Suceava jucătorii au dat dovadă de o totală lipsă de profesionalism. În plus, au lipsit câțiva jucători din cauza problemelor medicale, între care Gado, Mitrea, Vladu. Nu se poate să vii în halul ăsta pe teren. E lipsă de profesionalism. Au avut ghete de plajă, clăpari, orice, dar nu ghete pentru terenul ăsta. Nu se poate așa ceva. Ar fi putut înainte de meci să meargă să vadă cum e terenul și să-și aleagă ghetele. Există un regulament de ordine interioară, iar pentru atitudinea lor indolentă vor plăti”, a declarat antrenorul Ionuț Popa.

„Toții ne-am străduit ca el să slăbească, numai el nu”

Popică a explicat și motivul pentru care l-a pus pe liber pe portarul Cătălin Popa: „Înainte de a pleca în vacanță, i-am spus lui Cătălin Popa să facă tot posibilul să nu vină cu surplus de greutate, pentru că și așa depășea suta de kilograme. El a venit cu 7 kg în plus. Păi nu se poate așa ceva. Apoi, cu toții ne-am străduit ca el să slăbească, numai el nu. E lipsă crasă de profesionalism. Am renunțat la el, am comunicat conducerii clubului decizia mea, iar în locul lui a venit Irimia”.

Articol scris de Narcis Pohoață

11 Mar. 2012, 12:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă