Ionuț Matei a revenit la pregătire după jumătate de an de stat pe tușă!

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 15:34 Pregătiri, amicale
Ionuț Matei a revenit la pregătire** după jumătate de an de stat pe tușă!

Fostul atacant al Politehnicii Timișoara a revenit la pregătire după o pauză de aproximativ jumătate de an cauzată de problemele medicale și de o intervenție chirurgicală suferită la genunchi.

Ionuț Matei a trecut prin cea mai grea perioadă din cariera lui. În perioada în care evolua la Voința Sibiu a suferit o accidentare foarte gravă care a necesitat o intervenție chirurgicală. După câteva luni de pauză și apoi recuperare, Ionuț Matei a revenit la pregătire dar accidentarea a recidivat și în septembrie 2012 a suferit o nouă intervenție chirurgicală. A urmat din nou o pauză și apoi o recuperare pe care a făcut-o la Timișoara iar din această săptămână a revenit pe terenul de fotbal.

Atacantul botoșănean și-a început pregătirea sub comanda tehnicianului Cristi Popovici dar în momentul de față este la 60-70% din potențial. Ionuț Matei mai are nevoie de o perioadă de timp pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică pentru a putea juca într-un meci oficial. Șansele ca el să mai poată fi folosit în acest sezon sunt destul de mici ținând cont că FC Botoșani mai are de disputat doar șase partide, ultima fiind programată pe 1 iunie, la Tulcea.

La ora actuală, Cristi Popovici are în lot doi atacanți care s-au dovedit în formă. Este vorba de George Cârjan care a marcat cinci goluri în șase partide și Attila Hadnagy care are trei goluri în acest retur. Hadnagy a lipsit în etapa trecută, din cauza unor probleme medicale, dar între timp și-a revenit și a intrat în programul normal de pregătire.

Antrenamente pe terenurile din Roma, Vorona, Bucecea și Dumbrăveni

Staff-ul tehnic al FC Botoșani se confruntă cu mari probleme în ceea ce privește pregătirea meciurilor următoare deoarece niciunul dintre cele trei terenuri din municipiu nu pot fi utilizate timp de aproximativ trei săptămâni.

După lucrările efectuate la sfârșitul săptămânii trecute de către angajații firmei din Focșani cu care FC Botoșani are un contract de colaborare, terenurile stadionului Municipal precum și cele de la Mecanex și Victoria nu pot fi folosite o perioadă de timp. Pe terenul Stadionului Municipal se va intra pentru prima dată la meciul cu CF Brăila programat să se dispute pe 3 mai.

În aceste condiții, lotul echipei FC Botoșani se va pregăti în următoarea perioadă pe terenurile de la Roma, Vorona, Bucecea și chiar Dumbrăveni. Oficialii FC Botoșani au discutat cu primarii sau administratorii acestor baze sportive și au primit acceptul pentru efectuarea antrenamentelor. „Avem o problemă în ceea ce privește terenurile de antrenament dar vom face un efort ca timp de două săptămâni după care vom benefia de terenuri bune atât pentru antrenament cât și pentru disputarea meciurilor”, a spus Cornel Șfaițer, președinte Cornel Șfaițer.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 15:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă