Ionuț Florea, aproape de Dinamo II

Marius ANGHEL 25 Aug. 2014, 11:52 Pregătiri, amicale
Ionuț Florea,** aproape de Dinamo II

Ionuț Florea, liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu FC Farul, ar putea evolua pentru Dinamo. Mijlocașul a evoluat în ultimele două amicale al echipei secunde a „câinilor roșii” și acum așteaptă un răspuns dacă va fi legitimat sau nu.

„După ce am devenit liber de contract, în urma despărțirii de Farul, a apărut varianta unui transfer la Dinamo. Cei de acolo mi-au spus să intru în pregătire cu echipa a doua până se va lua o decizie în ce mă privește. Am evoluat și în două amicale: Dinamo II – Fortuna Poiana Câmpina 1-3 și Dinamo – Academica Argeș 2-2. În ambele confruntări, am evoluat din minutul 46. În a doua dispută, la Dinamo au fost folosiți jucători de la prima echipă care nu au jucat în meciul din Liga 1 contra Concordiei Chiajna, tineri de la Dinamo II și fotbaliști aflați în probe. Înainte de amicalul cu Academica Argeș, am făcut antrenament și cu echipa mare. Acum aștept răspunsul lui Dinamo”, a declarat mijlocașul central de 24 de ani pentru Ziua de Constanța.
 

La seniori, în afară de Farul, Ionuț Florea a mai jucat la Astra și Rapid II, dar s-a aflat și în lotul lărgit al Rapidului.

Marius ANGHEL 25 Aug. 2014, 11:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă