Ionel Ganea continuă testările de jucători la ACS Poli. Mijlocașul din Liga 2 care s-a alăturat lotului echipei timișorene

Marius ANGHEL 03 Jul. 2018, 18:09 Pregătiri, amicale
Ionel Ganea continuă testările de jucători la ACS Poli.** Mijlocașul din Liga 2 care s-a alăturat lotului echipei timișorene

Lotul lui ACS Poli este departe de a fi definitivat, iar în fiecare zi vin jucătoti noi în probe. Ionel Ganea are, așadar, de urmărit un număr mare de jucători înainte de a lua deciziile definitive. Ultimul sosit este Marian Neagu, care sezonul trecut a fost în lotul locului 13 din Liga a 2-a, CS Balotești.

Neagu are ca post de bază cel de mijlocaș dreapta și este născut în 1991. A trecut, de-a lungul carierei, pe la Concordia Chiajna, Metaloglobus București, Othellos Athienou (Cipru), Karmiotisa (Cipru), ACS Berceni și CS Balotești.

Pe lângă sosiri, Ganea mai și „triază”, iar ultimul jucător de care nu are nevoie antrenorul este Sinișa Sporin, fotbalist din pepiniera ACS Poli.

Marți și miercuri, echipa face două antrenamente pe zi, iar lunea viitoare, fotbaliștii vor face vizita medicală. Marți, 10 iulie, Poli va pleca într-un cantonament de zece zile la Poiana Brașov, unde s-a mers și în anii trecuți, cu Ionuț Popa.

Pleacă masorii, certuri cu impresarii

Ganea are de câteva zile un staff definitivat, cu Sorin Frunză antrenor cu portarii, Emil Szolomajer secund și „Sensei” Constantin Niculae preparator fizic.

Problema e că, de luni, clubul mai are un singur maseur, pe Adrian Rus. La începutul sezonului trecut au fost trei, dar unul a plecat de ceva vreme, iar altul a demisionat recent. Rus este și el ofertat de antrenorul Octavian Benga să „coboare” un eșalon, la CSM Școlar Reșița.

Un amănunt picant este că luni seara, la televiziunea locală Tele Europa Nova, impresarul Cristea Opria a declarat că rupe orice colaborare cu clubul și că și-a „pierdut timpul”. De lungul vremii, Opria, care deține și spații închiriate în zone-cheie ale Timișoarei, a creditat clubul cu bani.

De altfel, luni seara, Opria a apărut la reunirea concitadinei ASU Politehnica, cu Dragoș Cojocaru, pe care l-a dus în probe la echipa suporterilor după ce, inițial, aceste era în teste la ACS.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 03 Jul. 2018, 18:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă