Ionel Ganea caută în continuare fotbaliști pentru ACS Poli. Ultimii veniți, dar și jucătorii la care s-a renunțat

Marius ANGHEL 02 Jul. 2018, 13:38 Pregătiri, amicale
Ionel Ganea caută în continuare fotbaliști pentru ACS Poli.** Ultimii veniți, dar și jucătorii la care s-a renunțat

După o primă săptămână de pregătire, la ACS Poli continuă testările de jucători. Concret, la antrenamentul de luni dimineața au venit patru jucători noi pe care să îi vadă stafful alb-violet. De asemenea, Ionel Ganea a mai renunțat la trei fotbalitși care erau testați, între care și un junior din propria pepinieră.

Clubul mai caută și fundași centrali, post pe care îi are pe Melinte, Bocșan, Fridrich sau Podină. Pe acest post sunt testați Daniel Ciobanu, care poate juca și fundaș central, și în fața apărării. Are 24 de ani și a mai trecut pe la CSM Roman, Farul Constanța, Rapid Suceava, FC Brașov, Pandurii Târgu Jiu sau Luceafărul Oradea.

Un alt fotbalist testat pe acest post este Alin Mutu, care are 23 de ani. A mai trecut pe la U Cluj, Metalurgistul Cugir, Foresta Suceava și Luceafărul Oradea.

Tot în teste este și fundașul dreapta născut în 1990, Cătălin Mihai Savin. De-a lungul carierei a trecut pe la Gaz Metan Mediaș, FC Cisnădie, Concordia Chiajna, Rapid, CS Afumați, FCM Baia Mare și Csikszereda.

În fine, Ganea îl testează și pe Dorin Codrea, un mijlocaș central care este verișorul mai cunoscutului Paul. În vârstă de 21 de ani, este un produs al LPS Banatul și a mai jucat la ASU Poli și Millenium Giarmata.

Au și plecat jucători după primul amical

Au mai rămas în teste fundașul stânga Mădălin Mureșan, trecut pe la U Cluj, Dragoș Cojocaru, brașovean cu juniorat făcut la Anderlecht, dar și Joel Anchuoikong Yuh, camerunez venit de la Sănătatea Cluj.

În schimb, au plecat orădeanul Istvan Bartok, dar și Bogdan Geanimu, atacant adus de la Filiași. De asemenea, Ganea nu contează nici pe Raul Cochințu, junior din pepiniera lui ACS Poli.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 02 Jul. 2018, 13:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă