Internațional a remizat cu FC Vostok din Kazahstan

03 Feb. 2009, 08:43 Pregătiri, amicale
Internațional a remizat cu** FC Vostok din Kazahstan

După victoriile cu Keciorengucu și Luch Vladivostok, Internațional Curtea de Argeș a remizat astăzi, 0-0, în Antalya cu FC Vostok, echipă de primă Ligă din Kazahstan. Ștefan Stoica a rulat tot lotul pe care l-a avut la dispoziție, elevii săi ratînd cîteva ocazii de a înscrie prin Cătălin Lazăr și Chiricheș. Din păcate, în acest meci, mijlocașul Mihai Răduț s-a accidentat la piciorul stîng după un contact mai dur cu un adversar.

FC Internațional va disputa marți ultimul meci, cu echipa austriacă Kapfenberg, locul 8 in campionatul acestei țări. Partida se va disputa la Belek și va începe la ora 14.

Întoarcerea în țară este programată pentru ziua de joi, urmând ca pregptirea să se desfășoare la Pitești până la începerea returului.

FC Internațional (prima repriză): C. Moldovan – Baicu, C. Ciobanu, Fl. Popa, Matei – Cătălin Lazăr, R. Stan, Ciucur, Al. Stoica – M. Constantinescu, Jianu.

FC Internațional (repriza a doua): Pampea – Bold, Bier, Chiricheș, Al. Vlad – Cr. Dicu, Vezan, C. Străuț, Răduț – Itu, Stoianof.


Antrenor:
Ștefan Stoica

articol scris de Ștefan Dobre
 

03 Feb. 2009, 08:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă