Implant dinamovist pentru promovare

12 Jan. 2012, 16:52 Pregătiri, amicale

Ieri a avut loc reunirea vicecampioanei turului seriei a III-a din al treilea eșalon, CS Buftea. Oficialii clubului au adus un nou antrenor la echipă din dorința de a readuce echipa pe drumul promovării, alesul ilfovenilor numindu-se Emil Ursu, cel care în ultima vreme a făcut parte din stafful Astrei Ploiești. Chiar dacă restul staffului tehnic a rămas neschimbat, secunzii Mande și Ciocănișteanu fiind prezenți la apel, în schimb au apărut multe noutăți la nivel de lot.

Este vorba de un desant de juniori de la Dinamo fiind vorba de Pahomi, Viorel Ștefan, Florin Anton, Lupașcu cărora li s-au adăugat mai bătrânii Irinel Găman (tot de la Dinamo), Alex Dragomir (ex-CS Otopeni) și Răzvan Ciortea (ex-Callatis). Fratele mai mare al lui Vali Găman nu a participat la antrenamentul desfășurat pe terenul din complexul FRF de la Buftea, acuzând ușoare probleme medicale

Cantonament la Ciuta

La capitolul absențe s-au numărat doar cei cu probleme medicale, adică portarul Mitrea care este răcit, Claudiu Vasile care are o infecție în gât și Petrescu, ultimul cu piciorul într-o gheată ortopedică după o accidentare suferită la fotbal în sală. Chiar dacă momentan nu s-a renunțat la nimeni din lot, se va ajunge și la despărțiri cel mai probabil după meciul școală de sâmbătă în care Emil Ursu vrea să îi vadă la lucru pe toți jucătorii apți de efort.

Pe 21 ianuarie va avea loc un amical cu FC Ștefănești, tot în complexul FRF de la Buftea, pentru ca de pe 25 până pe 5 să se stea în cantonament la Ciuta.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

12 Jan. 2012, 16:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă