Iftime e nemulțumit de anul 2011: „Tot în zona de mijloc suntem”

27 Dec. 2011, 15:19 Pregătiri, amicale
Iftime e nemulțumit de anul 2011:**

Principalul finanțator al FC Botoșani este nemulțumit de anul 2011 din punct de vedere fotbalistic. Oficialul botoșănean spune că avea așteptări mult mai mari de la turul actualei ediții de campionat și spera ca roș-alb-albaștrii să fie pe unul din primele trei locuri.

„Ce am spus acum un an spun și acum. Din nefericire, tot în zona de mijloc suntem. Din nefericire, tot ce am spus la începutul campionatului nu s-a întâmplat. Nu am făcut pasul așa cum credeam noi, să fim în primii trei-patru și să ne gândim la lucruri mai frumoase în iarnă. Vom vedea dacă se mai pot face modificări radicale astfel încât lucrurile să funcționeze mai bine în retur.

Problema noastră a fost de omogenitate a lotului și poate am sperat prea mult la un lot cu foarte mulți jucători noi. Poate și calitatea antrenorului care în mod normal ar fi trebuit să spună de la început că e greu să obțină rezultate în prima jumătate de an. Aici îți trebuie și curaj. El fiind un antrenor tânăr, nu a avut curajul să spună”, a spus Valeriu Iftime pentru btonline.ro.

27 Dec. 2011, 15:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă