Iencsi, mulțumit după primul meci amical la Dunărea: „Vom face o treabă extraordinară împreună”

Marius ANGHEL 07 Jul. 2017, 10:50 Pregătiri, amicale

Adrian Iencsi a debutat cu dreptul la Dunărea Călărași, miercuri câștigând primul meci la noua sa echipă unde e antrenor principal. E drept, a fost doar un meci amical împotriva unei nou-promovate în Liga 2, Metaloglobus București, pe care a învins-o cu 3-2.

Alexandru Roșca (11′), recent împrumutat de la Juventus, Silviu Dragomir (18′) cu un autogol și Valentin Niculae (85′), venit în probe de la CS Balotești, au înscris golurile Dunării în testul cu Metaloglobus, meci în care Iencsi și-a văzut pentru prima dată noii elevi jucând și în care a testat mai mulți jucători.

În final, noul antrenor al echipei călărășene s-a declarat plăcut surprins de jocul Dunării, a spus că are un lot competitiv și crede că va face o treabă extraordinară.

„Am văzut jucători motivați astăzi (n.r. – miercuri) pe teren. Am dominat partida. Mi-a plăcut jocul echipei noastre. La această echipă este un lot competitiv, unul care se poate bate de la egal la egal cu orice echipă din Liga a 2-a. Vom face o treabă extraordinară împreună. Sper ca pe viitor suporterii să vină în număr și mai mare. Vreau ca ei să fie alături de noi să ne susțină. Pentru mine suporterii sunt foarte importanți”, a spus, pentru Ediția, Iencsi.

În cariera de antrenor, Adrian Iencsi a pregătit echipele CS Corbeanca, CS Popești Leordeni, FC Voluntari (pe care a promovat-o în Liga 2), FC Hunedoara, Sporting Turnu Măgurele, Foresta Suceava și Unirea Jucu. Înainte să vină la Dunărea, Iensi era secundul echipei din Liga 1 CS U Craiova, însă s-a despărțit rapid după ce a primit oferta de a fi din nou antrenor principal.

Următorul meci amical al Dunării are loc sâmbătă, 8 iulie, în Bulgaria, cu prim-divizionara PFC Cherno More, iar de marți se pleacă în cantonament în Serbia.

Altfel, în lotul echipei călărășene care merge în Bulgaria s-ar putea afla și Alexandru Avram, atacantul la care Dunărea a renunțat la finalul sezonului recent încheiat, însă pe care acum președintele Bogdan Leu l-a ofertat să revină, dându-și seama că nu are în lot un alt jucător de valoarea sa. Avram are însă și varianta de a semna cu SC Oțelul, nou-promovată în Liga 3.

Foto: Cătălin NIȚU (Ediția)

Marius ANGHEL 07 Jul. 2017, 10:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă