Hunedorenii mai caută încă doi adversari până la derby-ul cu Olimpia!

Marius ANGHEL 02 Mar. 2013, 12:18 Pregătiri, amicale
Hunedorenii mai caută încă doi adversari** până la derby-ul cu Olimpia!

Campionatul Ligii a III-a, Seria a V-a se va relua peste o săptămână, vineri 8 martie, când sunt programate să se dispute meciurile etapei a XIV-a, prima a returului, însă liderul din C5, FC Hunedoara va juca primul meci oficial abia pe 22 martie, în deplasare, pe terenul Olimpiei Satu Mare.

Două săptămâni în plus de „vacanță”

FC Hunedoara va sta în primele două runde din retur programate în 8 și 15 martie deoarece conjudețeana Jiul Petroșani, s-a retras din competiție, iar în etapa a XV-a nu va fi programată deoarece nu are adversar (Seria a V-a, a pornit la drum cu un număr impar de echipe, 13, iar fiecare echipă va sta câte două etape – una în tur și alta în retur n.r.).

Antrenorul principal, Marius Opric (foto), caută adversari pentru cele două date libere în calendar. „Începând cu 4 martie echipa va urma un program săptămânal de pregătire normal ca și cum am fi în plin campionat care va fi finalizat cu un joc. Vom căuta să jucăm cu echipe din Liga a doua care la fel ca noi vor sta în aceași perioadă. Ne vom adapta situației”, a explicat Opric.

Pe „Michael Klein” la sfârșitul lunii

FC Hunedoara va juca pentru prima dată în fața propriilor suporteri cel mai probabil pe 30 martie, în etapa a XVII-a, când va primi replica formației Național Sebiș.

Până atunci, FC Hunedoara va disputa mâine un nou joc test, în deplasare, pe terenul lui FC Bihor, grupare din B2.

Articol scris de Sami Tamaș

Marius ANGHEL 02 Mar. 2013, 12:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă