Hagi, mulțumit după victoria cu maghiarii: „este o victorie frumoasă”

25 Jan. 2012, 15:25 Pregătiri, amicale
Hagi, mulțumit după victoria cu maghiarii:**

Gheorghe Hagi se află în această perioadă în Antalya, alături de echipa pe care o patronează, FC Viitorul Constanța. Hagi a urmărit din tribune succesul de marți al formației sale contra lui Ferencvaros (scor 3-1), iar la finalul partidei s-a declarat mulțumit de rezultatul înregistrat pe tabelă.

„Muncim mult în această perioadă, avem câte două antrenamente zilnice, iar în joc s-a putut observa oboseala. Am întâlnit cea mai titrată echipă a fotbalului maghiar și este o victorie frumoasă pentru noi. Lucrurile merg bine, iar cu constanță și randament bun din partea jucătorilor vom reuși promovarea în Liga I în această vară”, a declarat Gheorghe Hagi.

La rândul său, antrenorul principal al constănțenilor, Cătălin Anghel, s-a declarat și el mulțumit de prestația elevilor săi: „Sunt mulțumit de jocul prestat, în special de prima repriză. Mă bucur că și cei mai tineri au avut ocazia să joace împotriva unei echipe puternice și de tradiție, cum este Ferencvaros. În continuare, vom încerca să ne îmbunătățim jocul, continuând în paralel și programul de pregătire fizică”.

Viitorul a încheiat cu 11 juniori meciul cu Ferencvaros

În paralel cu drumul lung, greu și frumos pe care-l parcurge spre promovarea pe prima scenă fotbalistică a țării, FC Viitorul nu s-a abătut de la conceptul său, anume de a produce jucători pentru fotbalul de mare performanță. Atenția pe care clubul constănțean o acordă promovării tinerelor talente este una din priorități, iar meciul de marți, cu Ferencvaros, este cel mai elocvent exemplu în acest sens.

Ultimele 20 de minute ale confruntării FC Viitorul – Ferencvaros (scor 3-1) au găsit formația constănțeană cu 11 juniori în teren: Alexandru Buzbuchi (18 ani), Mihai Bălașa (16 ani), Bogdan Țîru (17 ani), Ionuț Puțanu (17 ani), Bogdan Mitache (17 ani), Rajmond Balint (18 ani), Boban Nikolov (17 ani), Gabriel Iancu (17 ani), Ionuț Vînă (16 ani), Cristian Gavra (18 ani) și Alexandru Târnovan (16 ani)!!! Toți sunt internaționali de juniori, iar șapte dintre ai au câștigat în vară turneul internațional U17 „Talent Cup”, contra lui Real Madrid, Inter Milano și Kashima Antlers.

„Avem o echipă tânără, iar jucătorii trebuie să înțeleagă că tot ceea ce fac, fac pentru ei. Au nevoie de liniște și mediu bun ca să crească. Cu toții au talent, însă pentru a răzbi în fotbalul mare contează foarte mult ambiția lor”, a afirmat Gheorghe Hagi.

Sursa: Academia Hagi

25 Jan. 2012, 15:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă